- 34,552
- 19,153
- 113
Benim hakkımda bı daha yorum yapmaİstemedin istedin mi demişim
Benim hakkımda bı daha yorum yapmaİstemedin istedin mi demişim
Espri öyle yapılmaz kibirli kibirli konusuyon iki muhabetimiz vardı içine ettin ben öyle laflara gelememEspri yaptık bidaha yapmayız Ahmo
Yapmayız @Enişte görüyon dimiBenim hakkımda bı daha yorum yapma
Ne kibiri kardeşimEspri öyle yapılmaz kibirli kibirli konusuyon iki muhabetimiz vardı içine ettin ben öyle laflara gelemem
Ayın 1 günü para var 29 gün yok demedik mi ne kibrinden bahsediyon senEspri öyle yapılmaz kibirli kibirli konusuyon iki muhabetimiz vardı içine ettin ben öyle laflara gelemem
Buyur dostMarley
Gönderdim
Biz burda kendimize yakın gördüğümüz arkadaşlarımızla konusuyoz konularına gidiyoz sırf goy goy ama söylediğin kelimeler yanlış sokarım parasına çekilişineNe kibiri kardeşim
Kardeşim gönderdim diyorum ben de 😀Fix attım dmden sana
Ula Ahmo öyle bi niyetim yok bende don arıyorum bu lafa kızdıysan espri olsun diye söyledim muhabbetimiz var diye ,kırdıysam özür dilerimEspri öyle yapılmaz kibirli kibirli konusuyon iki muhabetimiz vardı içine ettin ben öyle laflara gelemem
Donu varmış dostumuzun neden öyle laflar ediyonUla Ahmo öyle bi niyetim yok bende don arıyorum bu lafa kızdıysan espri olsun diye söyledim muhabbetimiz var diye ,kırdıysam özür dilerim
Bişey demiyorum sana benden büyüksünUla Ahmo öyle bi niyetim yok bende don arıyorum bu lafa kızdıysan espri olsun diye söyledim muhabbetimiz var diye ,kırdıysam özür dilerim