- 21,229
- 13,901
- 113
@Emsalsiz1903 birinci sensin dostum 4 kişi daha yazacağım . Doğru dürüst takip etmedi yazmayin . Bu arkadaşımız depremzede .Neler yaşadığını kanıtlarıyla gördüm
Kışın iyi gider kırmızısı dostDostlar ben topu @Enişte ye atıyorum. Takipleyenlerden 5 kişiye 50 atacağım. Enişte 150 kasa ile yeni rolling yapıp dağıtım yapacak
O arkadaşa ben ayrı atayım listeye katma@Emsalsiz1903 birinci sensin dostum 4 kişi daha yazacağım . Doğru dürüst takip etmedi yazmayin . Bu arkadaşımız depremzede .Neler yaşadığını kanıtlarıyla gördüm
Şaşırdık bizde nerde diyeTebrıkler gec kalmısım
Dost ne diyim ki allah razı olsun@Emsalsiz1903 birinci sensin dostum 4 kişi daha yazacağım . Doğru dürüst takip etmedi yazmayin . Bu arkadaşımız depremzede .Neler yaşadığını kanıtlarıyla gördüm
Hıcmı uyumayakŞaşırdık bizde nerde diye
UyumadinmiTebrıkler gec kalmısım
Yan tarafta abilerime laf etmiş ler bak bana yine geliyorlarTebrıkler gec kalmısım
Yenı kalktkmUyumadinmi
Kım ya tam bakarken sılındı sankıYan tarafta abilerime laf etmiş ler bak bana yine geliyorlar
Dmden ulaş dostumDost ne diyim ki allah razı olsun
Teşekkür ederim dost düşünmen yeter marley dost bilio rabbim beterinden korusun toparlanmaya çalışıyoruzO arkadaşa ben ayrı atayım listeye katma
Anaaa konu gitmiş iki çapsız nolacak ağlıyolarKım ya tam bakarken sılındı sankı
Hayirlis olsun 150 1k oldu..Kışın iyi gider kırmızısı dostEkli dosyayı görüntüle 317063
Geçmiş olsun reisTeşekkür ederim dost düşünmen yeter marley dost bilio rabbim beterinden korusun toparlanmaya çalışıyoruz
Eyvallah kardomO arkadaşa ben ayrı atayım listeye katma
Aynen dost 150 enistecoine yatır sene sonu 2 binHayirlis olsun 150 1k oldu..