Tc onayın yokAbi bende katılmıştım
Abi hemen yaptırayım yemin ederim bilmiyordum nolursun abi vallahi bilmiyordumTc onayın yok
Ben olsam bu kararı vermezdim ama etkinlik senin kardes bana söz düşmezDost seni de alırdım ama katılım sona erdi yazdım 5 dk sonra geldinn
TC onayladım abi tamamdır hallettimTc onayın yok
Basından beri burada olanla maç tek haneye düştükten sonra ve az süre kaldıktan sonra gelen aynı olmaması gerekiyor .Ben olsam bu kararı vermezdim ama etkinlik senin kardes bana söz düşmez
Abi TC onaylandi lütfen abi cidden bilmiyordum ama hallettimBasından beri burada olanla maç tek haneye düştükten sonra ve az süre kaldıktan sonra gelen aynı olmaması gerekiyor .
4. çeyrek maç bitimine 6.50 dk kala gelmiştim üstad ama canın saolasun senin problem yokBasından beri burada olanla maç tek haneye düştükten sonra ve az süre kaldıktan sonra gelen aynı olmaması gerekiyor .
O konuda haklısın dostm benim demek istediğim o değil. Suan bu etkinliğinde tc olayına kimse karısmaz kural o eğer kupon başlığı beklemede ise istediğin kişiye atarsın kimse karısmıyor onaben onu demek istedim sadeceBasından beri burada olanla maç tek haneye düştükten sonra ve az süre kaldıktan sonra gelen aynı olmaması gerekiyor .
4. çeyrek maç bitimine 6.50 dk kala gelmiştim üstad ama canın saolasun senin problem yok
maç gelmiyedebilirdi...