- 1,694
- 418
- 83
75-81
maç bitimine 31 sn kaldı
maç bitimine 31 sn kaldı
Gerçekten kusura bakma dostum elimde değil . Gelirse çekiliş yapsam direk begenenlerden olmasın dedim .Modlar uyuyor .sen kazanda üstad @Marley15 problem değil canın saolasun senin.
Tmm kardeş tşkGerçekten kusura bakma dostum elimde değil . Gelirse çekiliş yapsam direk begenenlerden olmasın dedim .Modlar uyuyor .
@bhs ve @Hayatindibi Papara yazın özelden dostlar. Çekim gelince göndereceğim. Cümleten bol şans
Abi beni unuttun neden TC onaylandiGerçekten kusura bakma dostum elimde değil . Gelirse çekiliş yapsam direk begenenlerden olmasın dedim .Modlar uyuyor .
@bhs ve @Hayatindibi Papara yazın özelden dostlar. Çekim gelince göndereceğim. Cümleten bol şans
Cok tsklerGerçekten kusura bakma dostum elimde değil . Gelirse çekiliş yapsam direk begenenlerden olmasın dedim .Modlar uyuyor .
Kral budur işte uzulmeyın beyler sızıde gorurBurada olan arkadaşlar çekim gelince 2 maç söyleyin toplam 2.50 oran olsa yeter .Gelirse 3 kişi 20 daha verelim
@anpanman0001 Burada mısın
Abi 4 ayak üstüne düşmüşsun yine 😁😁Tmm kardeş tşk
@Yemenn0609 ve @anpanman0001 siz varsınız sanırım . Çekim gelince 2 niz birer tane maç söyleyin 1.60 gibi oran olsun