- 42,718
- 12,609
- 113
Ahahhahaha uzak durdum bak ne olduGeçmiş olsun. Çok sinerji, heyecan ve tuzdan uzak dur dostum.
Ahahhahaha uzak durdum bak ne olduGeçmiş olsun. Çok sinerji, heyecan ve tuzdan uzak dur dostum.
Kac vurdun dostum eurolıg kuponun oranı fenaymısÇekime izin verildi bekleyelim bakalım .
@Shellac dost dağıtım olana kadar konuyu kapatmazsan sevinirim
Helal olsun ıyı gelmıs1.8 K dost
@Cio1515 le vurduk
Içimden demiştim inşallah bi 100 atmıştır kupona diye 50 attın galiba böyle yakalamak zor olur. Bi de efes maçının sonunda efes elinden geleni yaptı maçı vermek için...1.8 K dost
@Cio1515 le vurduk
@Marley15 dostum işten yeni grldim kuponu şimdi gördüm Tebrikler dostum kazancın daim olsunSans sonunda bizi de buldu. Kupon miktarı aşırı yüksek değil ama yeterli Ekli dosyayı görüntüle 103957
25 yada 30 bnceIçimden demiştim inşallah bi 100 atmıştır kupona diye 50 attın galiba böyle yakalamak zor olur. Bi de efes maçının sonunda efes elinden geleni yaptı maçı vermek için...
Aynen 50 ye 50 nakit bonus aldım dostum bonus bakiyesini bastımIçimden demiştim inşallah bi 100 atmıştır kupona diye 50 attın galiba böyle yakalamak zor olur. Bi de efes maçının sonunda efes elinden geleni yaptı maçı vermek için...
50 mıs25 yada 30 bnce
Payfix talep verdim izin verildi dostum isteyen papara da verebilir .Biraz geç olur .Paparaya aktarmam lazım@Marley15 dost herkes pp çekecekse bende onu vereyim pfix verdik ama ppde olur
Ekstra bı kısı ekle bnce neyse daha nıcelerın olsun Allaha emanetPayfix talep verdim izin verildi dostum isteyen papara da verebilir .Biraz geç olur .Paparaya aktarmam lazım
Nasıl isterseniz dostum ben biraz daha beklerim derseniz papara da olurMarley dm den pp no iletelimmi dost
Sıkıntı yok dost ne zaman gelirse artık bekleriz dm den pp no ilettim tekrardan sağol kesene bereketNasıl isterseniz dostum ben biraz daha beklerim derseniz papara da olur
Tamamdır dostum 👏👍Sıkıntı yok dost ne zaman gelirse artık bekleriz dm den pp no ilettim tekrardan sağol kesene bereket