- 2,488
- 1,124
- 113
galatasaray571 e guven dost versın paparasını işte300 lira var sadece papara çekim aktif başkasının hesabına çekin diyolar bu saatten sonra güvenecek kimsem yok
Ekli dosyayı görüntüle 274009
galatasaray571 e guven dost versın paparasını işte300 lira var sadece papara çekim aktif başkasının hesabına çekin diyolar bu saatten sonra güvenecek kimsem yok
Bekle belki açılır diğer yöntemler ben gece havale ile çektim300 lira var sadece papara çekim aktif başkasının hesabına çekin diyolar bu saatten sonra güvenecek kimsem yok
kardes neden kendıne gore sahtekar dıyorsun dun ben dagıl kac kısı cektı hem bu forumda hem telegram gruplarda gordum yanıSahtekar dolandırıcı bunlar ya 300 lira var çekemıyorum sadece papara diyor 17:00 da havale ile payfix açılcak dedi halen açmadılar güncelleme var diyo.Chattan engelledi
Benim var ulas bana 5524145945 paparam300 lira var sadece papara çekim aktif başkasının hesabına çekin diyolar bu saatten sonra güvenecek kimsem yok
yaz bana cekeyım atayım herkese guvenmıyorsun anladık haklısında cek bana gonderıyım kardes kurusuna dokunmam300 lira var sadece papara çekim aktif başkasının hesabına çekin diyolar bu saatten sonra güvenecek kimsem yok
kanka ben cektım hatta kardesımın adına bıle cektım sana dedım benım papara cek gonderıyım dıyeCanlıya bağlanıp sorabilirmisiniz beni engellediler yardımcı olana çekince 50 tl gönderirim havale ve payfix çekimleri ne zaman açılacakmış neden sadece papara var ?
Çoklu hesap açarsan tabi ödemez adamlar malmı bi sen akıllısınTümerciy biraz ağlamasan olmaz mı ya ?