- 8,300
- 6,396
- 113
Çok iyi230 kazandım payfixle cekim verdim reddettiler. Havale ile cek 50 tl deneme bonusu sitede birakiliyormus. 180 talep verdim. Sonucu bildirecem
Çok iyi230 kazandım payfixle cekim verdim reddettiler. Havale ile cek 50 tl deneme bonusu sitede birakiliyormus. 180 talep verdim. Sonucu bildirecem
Çekmiş ya adam niye uğraştırsınlar knkBen sıfırladım rulette şimdi çok uğraştırır bunlar
45 dkda eklendi banamax 30 dakikaya mı ekleniyor beyler bonus talepten
Benimde 10 dk oldu bakalimmax 30 dakikaya mı ekleniyor beyler bonus talepten
25 dakika oldu eklenen yok bekleyelim45 dkda eklendi bana
Öncelikle tebrikler bu akşam ve bundan sonra ki yapacagin kuponlarda şansın yakanı bırakmaması dileğiyle.Site onayladiktan 5 dk sonra hesabima yansidi.
Cektim@zavrak1 abi çektin di mi
Big bas bonanza oynadim benslot falan dedi destek
Nasıl ödedi abi o leş oyunBig bas bonanza oynadim ben
Çekerken 50 kesiyorlarmış 150 yapayım derken sıfırladım rulette slot zaten hiç vermediÇekmiş ya adam niye uğraştırsınlar knk
benimde 45 dakika oldu , henüz bir ekleme yok.Ben talep edeli 33 dk oldu hala eklemedir beklemede diyor
Tesekkur ederim. Big bas bonanzada cevirdim ben kardesim. 0.50 kurstanÖncelikle tebrikler bu akşam ve bundan sonra ki yapacagin kuponlarda şansın yakanı bırakmaması dileğiyle.
Şimdi soruya gelelim.
Tavsiyen nedir hangi oyun da deneyelim şansımızı.
Dm hala boş cıldırcamTesekkur ederim. Big bas bonanzada cevirdim ben kardesim. 0.50 kurstan
Ya rulete gireceğiz yada big baş bonanza o zmaan.Tesekkur ederim. Big bas bonanzada cevirdim ben kardesim. 0.50 kurstan