- 88
- 33
- 18
Bana 50 tl eklendi speen eklenmemiş bonanzaya giriyorum yoktur
1699 yıllanıcaz1799 kişinin arkasına sıraya geçtik bakalım
seviyorum böyele bonusları ama1699 yıllanıcaz
Senin pp yıllanmış zaten1699 yıllanıcaz
bize gelene kadar bitmesin severizseviyorum böyele bonusları ama
senin pp uğruna çok hasta olmadık köşe başlarında mabedde deplasmandaSenin pp yıllanmış zaten
Kanka hem spin hem freebet mi ekliyorlar?900 küsürdeydi açıldı ekledi bana hayret ettim. Bonanza 23 tl verdi. 73 lira ile bu arada 12 kere 1.25 orandan tek tek kasa gidersem 1000 i geçiyor 😅😅
hem 50 tl nakit hem 25 fs desteğe bağlan ekliyor mail onayı yap yeterKanka hem spin hem freebet mi ekliyorlar?
Bi de sms doğrulamayı nasıl yapıcaz ya
sağ altta çıkması lazımburdaki canlı desteğe tıklayınca hiç bi şey açılmıyor. nasıl bağlanıyosunuz anlamadım
Ekli dosyayı görüntüle 209824
işte o çıkmıyo bende nedensesağ
sağ altta çıkması lazım
ben üye oldum ama bana mail gelmedi arkadaşlar nasıl yapmam lazım yardımcı olur musunuz 2 defa 1800 lü sıralar bekledim )10 dakikada 50 kişiye verdiler
saatte 300 kişi sıram 1500 tahmini bekleme süresi 5 saat
Telefon onayı istemiyorlar
Gelen e mailden onayladıysan tamamdır
bekle bir yoğunluk bitsin çıkarişte o çıkmıyo bende nedense
desteğe bağlan deneme istiyorum mail gelmedi de onaylıyorben üye oldum ama bana mail gelmedi arkadaşlar nasıl yapmam lazım yardımcı olur musunuz 2 defa 1800 lü sıralar bekledim )
Sağolasın dostum.hem 50 tl nakit hem 25 fs desteğe bağlan ekliyor mail onayı yap yeter
Her ikiside kanka. Sms doğrulama olayı ne onu yapmadım benKanka hem spin hem freebet mi ekliyorlar?
Bi de sms doğrulamayı nasıl yapıcaz ya