- 18,083
- 10,035
- 113
Site yarın acilacakmisParaları toplayıp kaçmışlar canlı destek pasif
Site yarın acilacakmisParaları toplayıp kaçmışlar canlı destek pasif
Bonusu verip öyle yarın acsalardi nolcak😁Site yarın acilacakmis
ne parası la adamlar para dağıtmıyor muParaları toplayıp kaçmışlar canlı destek pasif
Daha site açılmadı kardeş iyimisin senParaları toplayıp kaçmışlar canlı destek pasif
Avucunu aç dökülüyor havadan parane parası la adamlar para dağıtmıyor mu
Site açılmadığını bizde biliyoz bilader snde tav olma girgirina diyomDaha site açılmadı kardeş iyimisin sen
Kolaymi dostum bide hediyenin miktarı nedir wifi kesik zor yaziyorumBeyler o bu değilde yarın Airdrop açılıyor para kazanmak isteyenler yazsın özelde 3 haftadır ayın 17sini bekliyorum yazana yardımcı olurum herhangi bir para yatırma işlemi olmadan kazanc sağlayabilirsiniz
Azmin sonu hadi haber ver bakalimİşlem sıram 1 inşallah açılacak chat
Yalandır oBeyler o bu değilde yarın Airdrop açılıyor para kazanmak isteyenler yazsın özelde 3 haftadır ayın 17sini bekliyorum yazana yardımcı olurum herhangi bir para yatırma işlemi olmadan kazanc sağlayabilirsiniz
Eyw saygı duyarımYalandır o
Kim diyor açılmamış arkadaş ben anlamadım , ss atsana, mail onaylaması da var siteninCanlı destek bağlandı ne olur site açılmamış 7 kiremitmi oynayacağiz
YESMislibet üye olmayan var mi
nerenin airdopuuBeyler o bu değilde yarın Airdrop açılıyor para kazanmak isteyenler yazsın özelde 3 haftadır ayın 17sini bekliyorum yazana yardımcı olurum herhangi bir para yatırma işlemi olmadan kazanc sağlayabilirsiniz
Ok beklemenize gerek yok ozaman tşk