- 1,012
- 559
- 113
az çnce açıldıda ilk bağlandım 90 kişi vardı ilerlemedi srun bende sandım sayfayı yeniledim bidaha bağlandım 370 oldu öyle duruyor 15 dakikadır anlamdımBana açılmamış herhalde 😃
az çnce açıldıda ilk bağlandım 90 kişi vardı ilerlemedi srun bende sandım sayfayı yeniledim bidaha bağlandım 370 oldu öyle duruyor 15 dakikadır anlamdımBana açılmamış herhalde 😃
Bende sıra bile yazmıyor bağlanıyor ama boşaz çnce açıldıda ilk bağlandım 90 kişi vardı ilerlemedi srun bende sandım sayfayı yeniledim bidaha bağlandım 370 oldu öyle duruyor 15 dakikadır anlamdım
site saçmaladı bi açıyorlar bi kapıyorlar patlamasa bariBende sıra bile yazmıyor bağlanıyor ama boş
Dm atılmıyor sana sen bi yazsana kral17 Şubat 1 Mart arası kesin kazanç sağlamak isteyen arkadaşlar bana yazsınlar ama sakın boş muhabbetler için yazmayın bu muhabbeti kendi aileme bile yaptım ben bı sorun olacaginida sanmıyorum aynı coin base gibi hatta kimlik onayı bile istemiyorlar
aldın mıArkadaşlar hadi sıranızı alın 00:00'de herkes talep etsin Benim saat 17:00'den beri açık kalmış ekran işlem sıram 1 ahahahah
Ekli dosyayı görüntüle 209711
tekrar girdin mi sıra numarası çıktı mı220 kişiden 80 kadar düştü kapandı sonra chat
Cikmiyor sıra bağlan diyorsun boş ekranf
tekrar girdin mi sıra numarası çıktı mı
farkettim bot çıktı az önceOnwinin sitesi bu
Yaw bu ne dunyabkadar sıra varSıra yokken yerinizi alın arkadaşlar
He yaw amk 😁😁bitermi sıra gelene kadar internet sorunu biseyler olur800 kişi me aw sırası