- 6,416
- 2,549
- 113
-2.5 handikapı normal oranı kaç acaba oda 8 9 vardır kesin
Her sey mumkun elbette. Sen baslayasiya kadar sakin sakin bekle. Twitch'de falan yayini olacaktir mutlaka, uyanik olursam izleriz de.Knk mümkünmü ya illa haritanın birinde kazanırlar yatarız yine bilmediğim denizlerde boğuldum yine
Saat kaçtaki bu maçHer sey mumkun elbette. Sen baslayasiya kadar sakin sakin bekle. Twitch'de falan yayini olacaktir mutlaka, uyanik olursam izleriz de.
11'de yaziyor ya kuponda. Nasil olsa yatarim diye ona da mi bakmadin?Saat kaçtaki bu maç
Bu da -2.5 handi oranini 4.57 yapiyor.Bet365 her haritaya eve 1.66 vermiş dep 2.10
Başka yerde 14 yazıyor knk anlamadım Bet365 dede 22 00 yazıyor11'de yaziyor ya kuponda. Nasil olsa yatarim diye ona da mi bakmadin?
Bet365 yerel saatiyle yazar. Diger site ne bilmiyorum ama yabanciysa o da kendi yerel saatiyle yazmis olabilir.Başka yerde 14 yazıyor knk anlamadım Bet365 dede 22 00 yazıyor
Anladım nasıl olsa gelmez salla gitsin knki hayırlı gecelerBet365 yerel saatiyle yazar. Diger site ne bilmiyorum ama yabanciysa o da kendi yerel saatiyle yazmis olabilir.
Senin bilecegin is tabii ama ben olsam mac baslamadan.kesmezdim. Sana da hayirli geceler...Anladım nasıl olsa gelmez salla gitsin knki hayırlı geceler
Bu yoktu bende demekki bu gelecekBen de Djokovic ATP Paris Turnuvası kazanıra oynamıştım kalan 5 lirayla keşke biraz yüksek oynayabilseymisim bu oran ve Djokovic olunca alınması gerekirdi çunkü finale yukselmis galiba kazanabilir
Ekli dosyayı görüntüle 41737
BekliyoruzBu yoktu bende demekki bu gelecek
ynımı baslıyor macın
Dünya kupasıyyimış knk 11 de youtube den canlı yayın arıyomynımı baslıyor macın
Sordum max 126 demişti100 tl bahıs aldırdımı ozel oran
Gelmicek ya normal knk 126 bastırması çok riskli100 tl bahıs aldırdımı ozel oran
artık bahsi almışssın ve yaptıgın bahıse inannn .inanalım gelirse 66 tl ni alırım )ndn 66 ugur sayısıGelmicek ya normal knk 126 bastırması çok riskli