- 6,416
- 2,549
- 113
Kaçırdık bonusu desene yarın eklerler belki
Benim kupon tuttu ne kadar cekebilirim diye sordum o da su an muamma bosu bosuna da kasa katlamaya degmez maksimum 150 derler bosa yukseltmis olurumSart belli olmadan nasil freebet vermisler acaba bize?
Freebet dedigin zaten sartlari belli olarak eklenen bir nane. Benim oynadigim kuponu kabul ettigine gore demek ki sartlara uygun kupon yapmisim.
Eskiden şart mart yoktu bunlarda şartmı çıkmış bideSartlar belli degilmis
Cekim yapmak icin sordum sartlari bekleyin dediEskiden şart mart yoktu bunlarda şartmı çıkmış bide
Geldi say benceHobaaa Colo Colo dakika 7 de sallamış hadi ilk yari 1 gol daha kalalim Fortaleza kornerlere demiştim Colo Colo hızli başlar ilk yaridan ev 1.5 üst diye Catolica puan kaybedince affetmezler
La ne soruyon talep verseydin ya direkCekim yapmak icin sordum sartlari bekleyin dedi
limit yoksa devam edecem o yuzden sordumLa ne soruyon talep verseydin ya direk
Freebet falan varsa sıradaki Gol eve salla knkiFlamengo yağmur gibi korner kullanıyor
Ev penaltıFreebet falan varsa sıradaki Gol eve salla knki
Ciğerini bilirim bu ligin 5 dk geçmedi alayı şike görüp alan olmuştur umarım evin oranı 8 diEv penaltı
Yok oynadim bekliyorum gol olursa bu güzel olur Flamengo daha da saldırır 3 korner kendisi atar Colo Colo da ilk yari 1 gol daha gelirse içeride
Gordum. Onun ustu gelecek galiba da Charleston'dan bir gol almamiz lazim su siralar.@reAper192 Santani 1-1