Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Matbet 71 Milyonu Öder Mi

Boramm

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
96
34
18
A
Bir şey soricam ben mi yanlış biliyorum

Bu jackpot olayında egt oyunlarında her sitenin havuzunda biriken para o sitede egt oynayan oyuncuların her oyunun bir kısmından biriken para değil mi

Yani sitenin yada saglayicinin cebinden çıkan bir para olmuyor ki

Havuz var oynanan oyunlardan birikiyor bir önceki jackpot patlamasından bu zamana kadar kupa mi maça mi her neyse 71 m birikmiş ve patlatmış bir kisi
Ama havuz saglayicinin havuzu yani onu ordaan alip matbete verecek olan ana saglayici ;)

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
2,801
113
Masterbettin niye 3 gundur para dagitiyor saniyorsun yine jacpot ayagina 45 milyonu saglayican aliyor oyuncuyu banliyor 10 milyonu dagitiyor 30 milyon cebe cukka sirf su yuzden bile yasallasmasi lazim be
Tamam kanka aynı noktada bulustugumuza gore yatalım zenginin parası bizi yoruyo 😁

roadtrain

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
133
39
28
10 da birini ödese yeter la 100 de biri yine yeter ama hepsini ödeyeceğini zannetmiyorum

guns n roses

Işığı açınca karanlığa kaçan böcekler gibi....☢️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,247
2,243
113
bi boydan foto gelir mi ?

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,557
824
113
Zengiinin parası züğürdün çenesini yorarmış iş bu meseleye dönmüş hadi birakın şimdi milyonu milyarı kumara devam bol şans herkese

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,285
430
83
Evet jackpot bende düstü.Matbetin sahipleri aradı skype üzerinden tüm ortaklarla konferans yaptık .bana iki alternatif önerdiler siteye yüzde 10 ortaklık hissesi ya da parayı 1 milyonluk taksitlerle ödeyebileceklerini söylediler.Bende sizi bu kadar zor durumda bıraktığım için üzgünüm parayı size hibe ediyorum dedim.bu iyiligim karsiliginda benim adıma vatikanda bir cami yaptıracaklarmıs.tesekkurler matbet

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
437
270
63
işlem geçmişi göstermeden inanmam,ödeselerde 150-200 taksitte anca öderler haa o da olmadıklarından değil

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,539
1,548
113
Beyler bana çıkmadı JACKPOT patlamış 2 tlye 71 milyon onu öder mi merak ettim onu soruyorum🤣🤣🤣🤣
Ben Matbetten penta freespin alıyordum. En son 2.000 tl lik freespine 16.000 tl çıktıktan sonra bonus suistimali diyerek no bonus yapmışlardı. Çektiklerim yatırdıklarımın 2-3 misli kadardı

Fakat şöyle bir durum var. O jackpot kazancı Matbetin cebinden çıkmıyor, oyun sağlayıcısından çıkıyor bildiğim kadarıyla. Yani bu sebeple ödenebilir