- 15,529
- 8,916
- 113
Jojobette havale çekim bekleyen var mı arkadaşlar cekim verdim 3 saattir beklemede
Knk havale zaten gece çok geç gelir sabahı bile bulabilir başıma gelmiştiJojobette havale çekim bekleyen var mı arkadaşlar cekim verdim 3 saattir beklemede
KESMEZLERRJeton knk
Havale ile verince kesiyorlar bazen knk jetonla kesmiyor zamanKESMEZLERR
BASKA DESEYDİNNNşaka gibi mavibet görüntülü arama yapıcaz diyor kimlik ve papara ekran ları göstercen vs. vs. arıyorum cevap vermiyorlar
HAVALE ATM OLURSA EVET ... JETONU OYNLATTIN MI .EKRAN RESMIINI MAIL ISTIYORLARHavale ile verince kesiyorlar bazen knk jetonla kesmiyor zaman
Bence yatırımı olmayanlar havale ile çekerSadece havale ilemi gondericeklermis
Tamamdir tesekkurlerBence yatırımı olmayanlar havale ile çeker
Hepsi onaylı knk benimHAVALE ATM OLURSA EVET ... JETONU OYNLATTIN MI .EKRAN RESMIINI MAIL ISTIYORLAR
KIM KLDI ESKILERDENHepsi onaylı knk benim
Birine ms 1 dedim Arizona karıları diğeri 134.5 üst ikisiden biri gelse çekim verecem dahaKIM KLDI ESKILERDEN
IKISI DE GELSINBirine ms 1 dedim Arizona karıları diğeri 134.5 üst ikisiden biri gelse çekim verecem daha
İkiside geldi de max çekim 100 mgIKISI DE GELSIN
NE VAR KASANDA ... YTIRIMIN VARSA 250 IMIS ...ELEMANIN BIRI 250 CKMIS , BU SEKILDE YZMISİkiside geldi de max çekim 100 mg
Yatırım var knkNE VAR KASANDA ... YTIRIMIN VARSA 250 IMIS ...ELEMANIN BIRI 250 CKMIS , BU SEKILDE YZMIS
Deneyeyim bişey kaybetmem en kötü iptal ederlerNE VAR KASANDA ... YTIRIMIN VARSA 250 IMIS ...ELEMANIN BIRI 250 CKMIS , BU SEKILDE YZMIS