- 5,153
- 2,210
- 113
S... S... diye bisey yok.Arkadaşlar sayı ile mayı ile yalan saat 24 00 a kadar giren herkese s*** s**** verecekler paylaşırız burada herkes faydalanır burası paylaşım formu zaten kıskançlık formu değil
Takipçi sayısı kadar .
S... S... diye bisey yok.Arkadaşlar sayı ile mayı ile yalan saat 24 00 a kadar giren herkese s*** s**** verecekler paylaşırız burada herkes faydalanır burası paylaşım formu zaten kıskançlık formu değil
Kanka emreyagmur12 yazabilirmisinsor haner ver ekran resmi atiyim sana
ozelden attim. twetterdan sitenin yorumuna yazarsinKanka emreyagmur12 yazabilirmisin
vallahi milletin eşi dostu arkadaşı sevdikleri var onlarada verir kodu. o yüzden fazla saf iyi niyetli olmayın. sadece telegramdakilerin alacağına inanma. burdada paylaşılsın alan alsın. özetle hızlı çabuk olunKodu burdan paylaşmayın
Sadece takipci sayısı kadar kod verilecek
taş attında kolunmu yoruldu otobüsle gidilcek yere yayanmı gittin bune isyan ag sabret10 dk kaldıbunların yapcagı işi s. ya 5 gündür 10 lira vercek 20 takla attırdılar
yeapMatbet'te mi aynı saatte vercek ki
kim hocamYa bu adam jojo mat a 10 hesabı vardır hepsinle alacak
Bonuslar kısmına girip yazaksınArkadaşlar kod alınca sitede nereye yazacağız kodu aktif edebilmek için bilgisi olan varmı
OkBonuslar kısmına girip yazaksın
kodu iletir misinzArkadaşlar kod alınca sitede nereye yazacağız kodu aktif edebilmek için bilgisi olan varmı
Paylaşma fostumKod geldi bana.
Ama.paylasmiyorum