- 5,011
- 2,958
- 113
matbet uysı olması gerekmez rt yapar uyelık acar yanı bahıscılerın gormesı lazım gormeyen rt yapmayan kıtle var hala
bu resime vermeyen yok zatenAhmet sen profil resmini matbet adminine göster korkar verir haa
Doğrudur. Umarım olur.matbet uysı olması gerekmez rt yapar uyelık acar yanı bahıscılerın gormesı lazım gormeyen rt yapmayan kıtle var hala
Dedeye sahip çıkalımdestek verın olsun
onu yapacak olsa yapardı sımdıyeen iyi seçenek matbet adminine çöküp RT sayısını düşürmek ben yazdim şimdi
AYNI SENIN GIBI ZOR 10 K DEDI MILLET OLMADI İŞTEben de tanimlandi sandim 100 freebet. Zor be dostum 10k olmasi
dostum ben senin dediklerini ilk gun yaptim oluru bu kadarmis yapacak bi sey yokAYNI SENIN GIBI ZOR 10 K DEDI MILLET OLMADI İŞTE
ILK GUN YAPTIK BIZDE BIRAKMA ISTE YINE BI TUR DAHA YAP 2 DK NI ALIR BISEY KAYBETMEZSINdostum ben senin dediklerini ilk gun yaptim oluru bu kadarmis yapacak bi sey yok
ok.ILK GUN YAPTIK BIZDE BIRAKMA ISTE YINE BI TUR DAHA YAP 2 DK NI ALIR BISEY KAYBETMEZSIN
dostum oluru bu kadar diyoruz destek vermiyorlar diyorsun ilk paylasimda 6 saatte 2.5k olmustu bence hayal kurmayi birakmalisin iyi aksamlarFORUM DESTEK VERMIYOR ANLASILAN FAKE TROL HESAPLARA RT ATA ATA BIKTILAR GERCEGINE ATMIYORLAR
iyi geceler bol güneşlerdostum oluru bu kadar diyoruz destek vermiyorlar diyorsun ilk paylasimda 6 saatte 2.5k olmustu bence hayal kurmayi birakmalisin iyi aksamlar
Yarın orası 11.000 olacak ben halledecem. O iş bende