K.bakma ustam, dikkat ederimDostum açtığın konuların %90 ı mevcut, lütfen kontrol edip açalım
sınırsız çekim diyor timebet max 200 tl veriyor galiba
kardeş sen çok yaşa kesintisiz 3 dakika sesli güldüm yazına şöyle ki ilk 4 satır çok nezihti 5.satırda koptum.Selam. Arkadaslar ben gecen ay bu bonusu aldm. 20 tllik kuponla 440 tl tuttu. onuda parca parca kuponlar yapip çevrimi tamamladm. o zaman 100 tl en cok kazanacagin. canli yardm 390 tllik bakiyeden hepsini sildi 100 tl kaldi onuda çekim talebi vercem adamlar cekim tusunu kitlediler. canli yardim atarli atarli konuşmaya basladi. parami verın diye rica ettim 10 dk sonra hesabımı kitlediler. O site temsilcileri bunu okuyorlarsa onlarin taa bacisini sikiyim!! kullanıcı adim : yusufffff baksınlar kontrol etsinler orospu cocugu bu site bilginiz olsun dalga gecip sildiler hesabimi!
Ilk kez bir sitede cevrimi tamamladim kardesim onlarda yavşak cikti boyle. Uye olmayin bosuna matra bet dolandiricidir!kardeş sen çok yaşa kesintisiz 3 dakika sesli güldüm yazına şöyle ki ilk 4 satır çok nezihti 5.satırda koptum.
yarıldım gülmekden yarıldım taa bacısını sikim jabsdfjbdfasjdfsaSelam. Arkadaslar ben gecen ay bu bonusu aldm. 20 tllik kuponla 440 tl tuttu. onuda parca parca kuponlar yapip çevrimi tamamladm. o zaman 100 tl en cok kazanacagin. canli yardm 390 tllik bakiyeden hepsini sildi 100 tl kaldi onuda çekim talebi vercem adamlar cekim tusunu kitlediler. canli yardim atarli atarli konuşmaya basladi. parami verın diye rica ettim 10 dk sonra hesabımı kitlediler. O site temsilcileri bunu okuyorlarsa onlarin taa bacisini sikiyim!! kullanıcı adim : yusufffff baksınlar kontrol etsinler orospu cocugu bu site bilginiz olsun dalga gecip sildiler hesabimi!