- 3,060
- 2,017
- 113
😂eldenmi teslim alcaz parayı mk
😂eldenmi teslim alcaz parayı mk
Yav farketmiyo 250 yap da nasıl yapıyosan yapYav bir tane allahin kulu yokmu spenler kazanci sporda geciyormu agalarya
Aga sordum geçiyor dedi. Çekim yapmadan önce 250tl yatırım şartı var dedi bideYav bir tane allahin kulu yokmu spenler kazanci sporda geciyormu agalarya
O nasil oluyormuş öyle yatirim sarti varsa dandikAga sordum geçiyor dedi. Çekim yapmadan önce 250tl yatırım şartı var dedi bide
Yatırım şartı yoktur yaAga sordum geçiyor dedi. Çekim yapmadan önce 250tl yatırım şartı var dedi bide
geçerliYav bir tane allahin kulu yokmu spenler kazanci sporda geciyormu agalarya
Çekim limiti yok diyor açıklamada nasıl 250 ye sabitliyor ?Yeni üye olup SMS aktif edin e otomatik ekleniyor bonuslarimdan bakabilirsiniz bakiyeniz 250 den yüksek yapsanız bile otomatik 250 TL ye sabitleniyor benim öyle oldu ama çekim yöntemleri ilerleyen saatlerde aktif olacak dedi destek beklemedeyim
Banada 250 lira yatırım şartı var dediÇekim limiti yok diyor açıklamada nasıl 250 ye sabitliyor ?
Geçmiyor diyor ya kardeşim nerenle okuyorsunYav bir tane allahin kulu yokmu spenler kazanci sporda geciyormu agalarya
Geçiyor kardeşim nasıl geçmiyor milleti yanlış yönlerdirmeyin ana para gibi fs kazancıGeçmiyor diyor ya kardeşim nerenle okuyorsun
sms aktif etbana freespin vermedi promosyonlarda da göstermiyor fs
tamam herkes gates ssi atinca orda sandim fs sweetr girdim geldisms aktif et
Çekim siniri yok ddiReis 250 lira cekebiliyosun pek heveslenme 😂😂