- 1,150
- 181
- 63
Gereken hakaretleri 170 üzerinden yapıp rahatladım
Kardeş seninkisi ne parası? Benim ssk günüm eksik bildirildi onun parası. Aynı mı? Bu arada tc son rakamım 2Ewt daha önce E devlet üzerinden kaydettiğim İban Numaramın üzerinden hesabıma yattı
Ucretsiz izin odemesi demi kardeşim bende delisin61 abi gibi arqdim yarın dediEwt daha önce E devlet üzerinden kaydettiğim İban Numaramın üzerinden hesabıma yattı
Aynen 1168 TL olan varya oyattı kardesmUcretsiz izin odemesi demi kardeşim bende delisin61 abi gibi arqdim yarın dedi
Bize yatmadı vla kardeşim kac saatlik yoldan geldimAynen 1168 TL olan varya oyattı kardesm
Valla arada kaynamışsin hiç ses çıkarma bence belki bi daha yatar belli olmaz bunların isiAynen 1168 TL olan varya oyattı kardesm
Tc kimlik sonu kaç?Aynen 1168 TL olan varya oyattı kardesm
Aynen öyle bana 10 u de tarihi bilelim 8 inde diyip sonra saat 11:00 de açıklama yapmakla olmuyor bu iş bı de şu var bakan diyor ki ödemeler bugün başlıyor bakanın paylaştığı alttaki başlıktaki haberde 0-2-4 olanlar 9 Haziran 6-8 olanlar 10 Haziran da alacak yaziyo bı bugün başlıyor diyor bı de 9-10 Haziran diyor bakan galiba bugün ayın 8 i olduğundan haberi yok bugünu ayın 9 u sanıyorYa isterlerse 20sinde yatırsınlar önemli degil ama 8inde yatacak diyip 8i sabah çıkıp açıklama yapıp 9 ve 10unda yatacak dersen tepki çekersin. Bu olay aynı soylunun akşam 10 sokağa çıkma yasağı açıklaması gibi
Ben kimlik sonu 8 kardeşim 10 unda alıyorum 2 gün daha dayanicaz napalimKusura Bakmayın Tekrardan Konuyu açıyorum
@evolaydis
@delisin61
@mk25000 abilerim yarın yatinca burdan bilgi verirmisiniz
Forumda baska ücretsiz izin alan yok heralde
Kardeş benimki yatmamış aynı anda mı yatıyor hepsi. Ayrıca muhasebeye iban no vermiştik. E devlette ekli mi ekli değil mi nasıl bakabiliriz?Yattı Abi hesabıma @evolaydis 1168 dun iskura ibanı kaydetmiştim hesap icin banka hesabıma geldi simdi
Kardeş benimki yatmamış aynı anda mı yatıyor hepsi. Ayrıca muhasebeye iban no vermiştik. E devlette ekli mi ekli değil mi nasıl bakabiliriz?
@Musacan26 Sabah 6.30 Da Ziraat Hesabıma gelmisHangi banka.. İki Sabah dır uykuyu hiç ettiler bekle bekle