Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mayıs Ayı İşsizlik Maaşı

xerdemx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,068
465
83
İşkur sisteminde sıkıntı var herhalde.E devletten bakmaya çalıştığınızda da hata veriyor

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
4,786
4,903
113
Elimiz kolumuz bağlandı suna bak ya tc 0 son rakam yatirmadilar

delisin61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
181
63
Abi 170 i aradim banada oyle dediler 8 inde diye kesin yatar mi bu işsizlik
Kardeşim sen işsizlik maaşı diyorsun. Benim bahsettigim. Ücretsiz izin ödeneği. Mesela geçen ayın 8inde 500küsür lira yattı. Bu 1170 lira ama damga vergisi var 10 lira falan. Haziran 8de yatacak yine

gradson

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
412
46
28
Pazarteeinden itibaren basladi 0 /1 qrasindakiler paaartesi basladi yarin 8/9 opan alacak tc sonu ben aldim

gradson

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
412
46
28
Birde e devletden banka hesabini tanimlarsaniz banka hesabiniza yatiyor isziilik maasi

Hdemir46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
360
95
28
Kısa çalışma yarın yatıcak nakdi ücret 8 inde yatıyor

mk25000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
574
107
43
8 Haziran da yatacak ücretsiz izin parası

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,707
14,879
113
0 pazartesi 2 salı 4 çarşamba 6 perşembe 8 cuma tc son hanesine göre .iskur online hesabınızdan banka hesabı tanimlamayanlar pttden alacak

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Merhaba Abilerim Kardeşlerim. Konu açtım böyle bir konu hakkında
Aranızda vardır mutlaka alan işsizlik maaşı
Mayıs Ayı işsizlik maaşım yatmadı 1ile 5 arasi deniyordu Ptt önleri dolu hep
Mayıs ayi işsizlik maaşını alan oldumu acaba aranizda mutlaka alan abim kardeşlerim vardır. Bu ayki yattimi
Ayın 8 inde yatmıyor mu ücretsiz izinden bahsediyorsan ben de onu bekliyorum ayın 8 inde yatacak

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
4,786
4,903
113
Kardeşim sen işsizlik maaşı diyorsun. Benim bahsettigim. Ücretsiz izin ödeneği. Mesela geçen ayın 8inde 500küsür lira yattı. Bu 1170 lira ama damga vergisi var 10 lira falan. Haziran 8de yatacak yine
Ayın 8 inde yatmıyor mu ücretsiz izinden bahsediyorsan ben de onu bekliyorum ayın 8 inde yatacak
8 Haziran da yatacak ücretsiz izin parası
Aynen abiler bu parayi diyorum issizlik ile bu ücretsiz izin karıştırdım 8inde ymis teşekkürler