teşekkürler1168 TL
teşekkürler1168 TL
Abi benim tc son hane 0 issizlik maasi gecen ay 5inde yatmisti bu ay 8indemiÜcretsiz izin ayın 8inde yatacak
Aynen abiİşkur sisteminde sıkıntı var herhalde.E devletten bakmaya çalıştığınızda da hata veriyor
8 inde yatacak olan nakit ücret desteğiAynen abi
Vallaha farkli söylüyorlar hep kimisi yarın kimisi 8 inde diyor
Abi tcm 0 dı sonu 1inde yatması mı gerekiyordu yoksa yarın mi yatar8 inde yatacak olan nakit ücret desteği
1-5 i arası işsizlik maaşı
Yatması gerekiyordu yarın alo 170 yada işkur u ara Alo 170 hemen bilgi verirAbi tcm 0 dı sonu 1inde yatması mı gerekiyordu yoksa yarın mi yatar
Bu arada Alo 170 7/24 aranabilirYatması gerekiyordu yarın alo 170 yada işkur u ara Alo 170 hemen bilgi verir
Abi 170 i aradim banada oyle dediler 8 inde diye kesin yatar mi bu işsizlikÜcretsiz izin ayın 8inde yatacak
Yorumlarımı okuduysaniz net bilgiyi verdim nakit ücret desteği 8 Mayıs sabah 9-10 arası hesaplarinizda olacakAbi 170 i aradim banada oyle dediler 8 inde diye kesin yatar mi bu işsizlik
Kardeşim sen işsizlik maaşı diyorsun. Benim bahsettigim. Ücretsiz izin ödeneği. Mesela geçen ayın 8inde 500küsür lira yattı. Bu 1170 lira ama damga vergisi var 10 lira falan. Haziran 8de yatacak yineAbi 170 i aradim banada oyle dediler 8 inde diye kesin yatar mi bu işsizlik
Kardeş senin yatması lazımdı 0 lar 1 nde yatıyor işsizlik maaşı ama benim 8 yarını bekliyorumAbi 170 i aradim banada oyle dediler 8 inde diye kesin yatar mi bu işsizlik
Ayın 8 inde yatmıyor mu ücretsiz izinden bahsediyorsan ben de onu bekliyorum ayın 8 inde yatacakMerhaba Abilerim Kardeşlerim. Konu açtım böyle bir konu hakkında
Aranızda vardır mutlaka alan işsizlik maaşı
Mayıs Ayı işsizlik maaşım yatmadı 1ile 5 arasi deniyordu Ptt önleri dolu hep
Mayıs ayi işsizlik maaşını alan oldumu acaba aranizda mutlaka alan abim kardeşlerim vardır. Bu ayki yattimi
Kardeşim sen işsizlik maaşı diyorsun. Benim bahsettigim. Ücretsiz izin ödeneği. Mesela geçen ayın 8inde 500küsür lira yattı. Bu 1170 lira ama damga vergisi var 10 lira falan. Haziran 8de yatacak yine
Ayın 8 inde yatmıyor mu ücretsiz izinden bahsediyorsan ben de onu bekliyorum ayın 8 inde yatacak
Aynen abiler bu parayi diyorum issizlik ile bu ücretsiz izin karıştırdım 8inde ymis teşekkürler8 Haziran da yatacak ücretsiz izin parası