- 17,402
- 12,224
- 113
Bol şanslar MaykKapalı kutu fenerimin canı sagolsun.Ekli dosyayı görüntüle 580730
Eyvallah agacim benimBol şanslar Mayk
Şaka maka iyi oranmış benim kafamda bu maça deli sorular var iy 2.5 üst veya ms 5.5 üst gibiKapalı kutu fenerimin canı sagolsun.Ekli dosyayı görüntüle 580730
Bo şanslarKapalı kutu fenerimin canı sagolsun.Ekli dosyayı görüntüle 580730
Vallaha reis 2.5 üst oranında güzel.ama bana iy 1.5 üst oranı çok makul geldi alt 1.50 veriyor alt.yuksek.geldi iy 2 gol olur daha yüksek bakalimŞaka maka iyi oranmış benim kafamda bu maça deli sorular var iy 2.5 üst veya ms 5.5 üst gibi
Vay kadim dostum sağol agaBo şanslar
Ya kadro çok önemli şimdi fenerin maxim ile şey kadroda olsa direk 5.5 alurdım şimdi kadroya bakcam bakalımVallaha reis 2.5 üst oranında güzel.ama bana iy 1.5 üst oranı çok makul geldi alt 1.50 veriyor alt.yuksek.geldi iy 2 gol olur daha yüksek bakalim
Varimiz yogumuz dönüşü güzel olcak
Aynen reis ben bakmadan girdim direk artık nasipYa kadro çok önemli şimdi fenerin maxim ile şey kadroda olsa direk 5.5 alurdım şimdi kadroya bakcam bakalım
İnşallah agakent ve dzeko ilk yarı 0-2 tebrikler dost
Bol şanslar reisKapalı kutu fenerimin canı sagolsun.Ekli dosyayı görüntüle 580730
Sagolun baskanim gecemiz güzel.olsunBol şanslar reis
Günlerden Fenerbahçe 😇 🧐 Mourinho Jose 3.5 üst yapar bu maçı@Daimon Reisimin analiziyle birlikte
Heyt be reisim vallaha agizindan bal damlıyor bal bi açılış yakışır mourinhomuza insallahGünlerden Fenerbahçe 😇 🧐 Mourinho Jose 3.5 üst yapar bu maçı
ÖyledirVarimiz yogumuz dönüşü güzel olcak