- 21,065
- 17,384
- 113
Ben de anlamadım parayı vurdu heraldeDünden beri herkese dm diyorsun muro lazımsa bizde gelelim
Ben de anlamadım parayı vurdu heraldeDünden beri herkese dm diyorsun muro lazımsa bizde gelelim
Dm??!Dünden beri herkese dm diyorsun muro lazımsa bizde gelelim
Senin at yarışı tahminlerine benzerse yandıkHakem gol atana kadar bitirmeyecel iy 1.5 üst almıs
At kafalımısınız acaba?Senin at yarışı tahminlerine benzerse yandık
Başaramadık aga gecmis olsnOlmadı burası kilit başkanım @Daimon
Muro kardeşim gerekeni yapar vurduysa terim şüphen olmasınBen de anlamadım parayı vurdu heralde
8 dk uzatma vardı toplam 40 dakka 1 gol gelmedi olmayınca olmuyor isde agaBaşaramadık aga gecmis olsn
Yok be reis bir şey soruyum aklına bir şey gelmesin 😆😆😆Dünden beri herkese dm diyorsun muro lazımsa bizde gelelim
Sen beceremiyorsun mayko yardıma ihtiyacın varOlmadı burası kilit başkanım @Daimon
Büyük sanssızlık canın varolsun aga kısmet değilmiş8 dk uzatma vardı toplam 40 dakka 1 gol gelmedi olmayınca olmuyor isde aga
Gün gelir bizde terime dm deriz bir şey sorcaz deriz sende bakarsın muroYok be reis bir şey soruyum aklına bir şey gelmesin 😆😆😆
Aynen aga onumuzdeki bültene bakacaz ilerleyen saatlerBüyük sanssızlık canın varolsun aga kısmet değilmiş
Enişte bey bizede bir adet dm dermisiniz o gün gelinceGün gelir bizde terime dm deriz bir şey sorcaz deriz sende bakarsın muro
Yeminle kısmetim kapanmış kimi oynasam taklaGün gelir bizde terime dm deriz bir şey sorcaz deriz sende bakarsın muro
Kafanı topla yaparsn sen dostAynen aga onumuzdeki bültene bakacaz ilerleyen saatler
Sağlık olsun reis KONU KİLİT. 🔐@Daimon Lose başkanım kilit bura