- 16,721
- 11,761
- 113
Allah allah demekki bana denk gelmiş aga bu bizbet nasıl kardoGeç mi daha 10 dk yı hiç geçmedi çekimlerim
Allah allah demekki bana denk gelmiş aga bu bizbet nasıl kardoGeç mi daha 10 dk yı hiç geçmedi çekimlerim
Payfix ortalama o sürelerde geliyor bendede atlastaGeç mi daha 10 dk yı hiç geçmedi çekimlerim
Aynen çok nadir 10 dk yı bulmasıPayfix ortalama o sürelerde geliyor bendede atlasta
O siteye üyelik bile açmadım açalım bari farklı sitelerde deneyelim şansımızıAllah allah demekki bana denk gelmiş aga bu bizbet nasıl kardo
Aynen aga denemek lazım aslında zarar gelmezO siteye üyelik bile açmadım açalım bari farklı sitelerde deneyelim şansımızı
Son yıl sürekli bets10 grubu %90 yatırımların büyük hata aslında inat ettik resmen ayni sitelerde pek güvende vermiyor eskisi gibiAynen aga denemek lazım aslında zarar gelmez
Aynen öyle aga değişiklik iyidir bazenSon yıl sürekli bets10 grubu %90 yatırımların büyük hata aslında inat ettiknresmen ayni sitelerde pek güvende vermiyor eskisi gibi
Öyle valla dostum kendimi bildim bileli mars da oynuyordum ama Atlas ayrı bir şans getirdi bana abartısız 200 k çektim 1 yılda toplam yatırım 30 k yokturAynen aga denemek lazım aslında zarar gelmez
Çok iyi agaÖyle valla dostum kendimi bildim bileli mars da oynuyordum ama Atlas ayrı bir şans getirdi bana abartısız 200 k çektim 1 yılda toplam yatırım 30 k yoktur
Atlas banada uğurlu geliyor çok çabuk bakiye katlarım genelinde o sitede yanlız yatırım yaparken inan aklıma bile gelmiyor mobil bets10 derkenÖyle valla dostum kendimi bildim bileli mars da oynuyordum ama Atlas ayrı bir şans getirdi bana abartısız 200 k çektim 1 yılda
Afiyet olsun reis forumda konular sarmiyor artık isimler değişti kim kim kimseyi tanıyamiyorum artık yeni nicklerden muhabbete buraya geldik çok memnun oldum eyvallahDostlar yemek yiyeyim devam ederiz daha sonra bol şans cümletten
Cansin agacım her daimAfiyet olsun reis forumda konular sarmiyor artık isimler değişti kim kim kimseyi tanıyamiyorum artık yeni nicklerden muhabbete buraya geldik çok memnun oldum eyvallah
Afiyet olsun wasilimDostlar yemek yiyeyim devam ederiz daha sonra bol şans cümletten
Eyvallah reisCansin agacım her daim
LAN sabah sabah kendine ayar ettirmeGrandpasha
Ve aleyküm vadomSelamun aleykum diyelim o zaman