- 16,678
- 11,731
- 113
Canlar kurallar çerçevesinde muhabbet konumuz açık kalacaktır silinmeyecektir Canlar bu çatı altında buluşalım.
Hayırlı olsun renktasimCanlar kurallar çerçevesinde muhabbet konumuz açık kalacaktır silinmeyecektir Canlar bu çatı altında buluşalım.
Fb tur atarlarmı çakır ne diyorsunCanlar kurallar çerçevesinde muhabbet konumuz açık kalacaktır silinmeyecektir Canlar bu çatı altında buluşalım.
Seytaniniz bol olsun@frenkeştayn @musazzers @gfbursa @alisevncc @maltepe @Gfbridvan1907 @Muroo1988 @haydutchavo55 @Gokhandgnc35 @ÖmerBaba @lakelos @pirlo @dost @SabriBey daha sayamadigim herkes canlar muhabbetimiz bol olsun
Hayırlı olsun agacim stres atmak isteyen derdi olan sıkıntısı olan her dostumuz yazabilir tamamen içini dökme vs argosuz küfürsüz bir şekilde sonuna kadar aciktirHayırlı olsun renktasim
Küfüre karşıyız renktasimHayırlı olsun agacim stres atmak isteyen derdi olan sıkıntısı olan her dostumuz yazabilir tamamen içini dökme vs argosuz küfürsüz bir şekilde sonuna kadar aciktir
Şeytan da masada zaten dost bize yol gösteriyorSeytaniniz bol olsun
Aga lille tam bir skora yatan takim kadikoyde de yatacaklar yüzde 90 ama ben her türlü evimizde yeriz diye atlarız diyorumFb tur atarlarmı çakır ne diyorsun
Hosgeldin agacimSeytaniniz bol olsun
Öyle tabi aga en azindan harbi muhabbet olmuş olur 😂😂İyi olmus kafasina bisey takilan yazar 😁
eyvallah agacım hayırlı uğurlu olsun vatana millete@frenkeştayn @musazzers @gfbursa @alisevncc @maltepe @Gfbridvan1907 @Muroo1988 @haydutchavo55 @Gokhandgnc35 @ÖmerBaba @lakelos @pirlo @dost @SabriBey daha sayamadigim herkes canlar muhabbetimiz bol olsun
Sağol bursam hosgeldineyvallah agacım hayırlı uğurlu olsun vatana millete
Eyvallah dost hosbuldukHosgeldin agacim
Bu hafta zarar kar ne agaFb tur atarlarmı çakır ne diyorsun
Zarar yok kanka bugünlük 10k kar var ben artık kumar oynamıyorum kanka. Sadece yatırıma ek promoları aliyorum günlük 4k 5k 10k ne kar edersem onun haricinde 1 lira atıp kumar oynamıyorumBu hafta zarar kar ne aga