- 14,291
- 10,158
- 113
3 istatistik 10 a ulaşınca triple double oluyor . Örnek 10 sayı 10 asist 10 ribaund .@Mayko78 dost triple double ne demek tam olarak
3 istatistik 10 a ulaşınca triple double oluyor . Örnek 10 sayı 10 asist 10 ribaund .@Mayko78 dost triple double ne demek tam olarak
Dostum detaylı olarak anlatırım dilersen ama kısacası senden o parayı tahsil edecekler. Evin şu tesisatında patlak var büyük ihtimal ve sen bunu göremiyorsunBeyler merhaba daha önce başına gelen varmı? Bu gün sucu geldi saat ibresi su kullanılıyor gibi dönüp duruyordu. Fatura 10 k geldi. Hayatımda ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum. Meski itiraz edeceksiniz dedi adam. Yani bunlar şimdi durduk yere kendi hataları yüzünden 10 k fatura kitlemezler bize degilmi? Sucu gelmese dönüp duracakmis terbiyesizim. Nasıl iş bu terbiyesizim hep bizi mi bulur. Evde su çalışmıyor ibre dönüp duruyor birde yavaşta dönmüyor terbiyesizim. Daha önce başına geldiyse sorunu nasıl çözdü yardımcı olur mu
[/QU
Tamam da bunda bizim hatamız ne. Bir damla su akmadan. Patlak olsa su akar bir yerden hiç bir su akma yok. Bizim vergilerimizle geçiniyorlar su saati kontrol ederken onu görmüyormu ecnebi tohumları. İyi valla kullanma öde. Zaten vergisi faturanın 100 de 55 i gecik. Faturadan çok vergisine para ödüyoruzDostum detaylı olarak anlatırım dilersen ama kısacası senden o parayı tahsil edecekler. Evin şu tesisatında patlak var büyük ihtimal ve sen bunu göremiyorsun
Ayrıca vana sonuna kadar kapalı bu yine dönüyor aw ne ayak bu iş 😃Dostum detaylı olarak anlatırım dilersen ama kısacası senden o parayı tahsil edecekler. Evin şu tesisatında patlak var büyük ihtimal ve sen bunu göremiyorsun
Ayni olmamakla beraber basima geleni anlatayım 2 ay su faturası gelmedi bir baktim sayac dönmüyor benim sucu geldi asagi indim dedim birader fatura gelmiyor abi sayaç bozulmus diyor ulan madem bozuldu niye bir kagit vs birakmiyorsun yada bilgi vermiyorsun sonra izsuya basvurdum sayac degisti bir suru para odettiler ayrica ortalama endeks uzerindende guzelce kitleme yaptilar fazla fazla mahkemeye verdim hicbirsey sonuc alamadim senin durum biraz farkli sonuçta kullanmadigin birseyin ücretini istiyorlar tuketici hakem heyetine gidip bir müfettişe danis derim haklarin nedir soylerlerTamam da bunda bizim hatamız ne. Bir damla su akmadan. Patlak olsa su akar bir yerden hiç bir su akma yok. Bizim vergilerimizle geçiniyorlar su saati kontrol ederken onu görmüyormu ecnebi tohumları. İyi valla kullanma öde. Zaten vergisi faturanın 100 de 55 i gecik. Faturadan çok vergisine para ödüyoruz
Vana kapalı dönüyorsa mekanik arıza veriyor sayaç detaylı analize girerAyrıca vana sonuna kadar kapalı bu yine dönüyor aw ne ayak bu iş 😃
Vanayı açıyorsun kapatıyorsun duruyor 3-5 dk sonra dönmeye başlıyor terbiyesizim 😃 Bizi mi buluyor böyle şeyler hep o kadar evden. Şikayet edecez bakalim. O değil bunlar gelene kadar halen para gidiyor vana kalali ikenVana kapalı dönüyorsa mekanik arıza veriyor sayaç detaylı analize girer
Babamlar da köyde. Meski şikayet edecez bakalim. Vana kapalı yavaş dönüyor vana açık orta hızda dönüyor ama ne yaparsan yap durmuyor. Vanayı açıyorsun geri kapatıyorsun bir süre duruyor 3-5 dk sonra geri dönmeye başlıyor terbiyesizim 😃 Başlarım böyle iseAyni olmamakla beraber basima geleni anlatayım 2 ay su faturası gelmedi bir baktim sayac dönmüyor benim sucu geldi asagi indim dedim birader fatura gelmiyor abi sayaç bozulmus diyor ulan madem bozuldu niye bir kagit vs birakmiyorsun yada bilgi vermiyorsun sonra izsuya basvurdum sayac degisti bir suru para odettiler ayrica ortalama endeks uzerindende guzelce kitleme yaptilar fazla fazla mahkemeye verdim hicbirsey sonuc alamadim senin durum biraz farkli sonuçta kullanmadigin birseyin ücretini istiyorlar tuketici hakem heyetine gidip bir müfettişe danis derim haklarin nedir soylerler
Teşekkürler dostum3 istatistik 10 a ulaşınca triple double oluyor . Örnek 10 sayı 10 asist 10 ribaund .
Günaydın güne betmarket gibi uyandım.Hayırlı sabahlar canlar herkesle günaydın artık konu ödeme vs ücreti gecdi bunların dassak geçmesi konu onlar inat ben inat habire ifşa edecem bu @Betmarket Destek denilen aciz siteyi bugün tm 7, gün dün bana evrakları tekrardan yeniden atınca mailden açılacağını söyleyen destek atmama rağmen gene aynı hiç ilerleme yok neyin peşindesiniz bunlar yoluna çıkmış kesinlikle yatırım YATİRİM TAVSİYESİ değildir SAKINNNNN..
Cihanm surdan kurtarayım yapacam ben gerekeni canom dengemi bozdular aw yaGünaydın güne betmarket gibi uyandım.
Saat muhtemelen hava ile dönüyor. Yada evde bir yerde kaçak var. İkinci ihtimali değerlendirelim. Evde kaçak olsa eğer , hızlı döndüğünü iddia ettiğiniz için , çok su kaybıyla birlikte gözle görülür bir belirti verirdi. Bunu fark ettiniz mi ?Beyler merhaba daha önce başına gelen varmı? Bu gün sucu geldi saat ibresi su kullanılıyor gibi dönüp duruyordu. Fatura 10 k geldi. Hayatımda ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum. Meski itiraz edeceksiniz dedi adam. Yani bunlar şimdi durduk yere kendi hataları yüzünden 10 k fatura kitlemezler bize degilmi? Sucu gelmese dönüp duracakmis terbiyesizim. Nasıl iş bu terbiyesizim hep bizi mi bulur. Evde su çalışmıyor ibre dönüp duruyor birde yavaşta dönmüyor terbiyesizim. Daha önce başına geldiyse sorunu nasıl çözdü yardımcı olur mu
Helal abiSaat muhtemelen hava ile dönüyor. Yada evde bir yerde kaçak var. İkinci ihtimali değerlendirelim. Evde kaçak olsa eğer , hızlı döndüğünü iddia ettiğiniz için , çok su kaybıyla birlikte gözle görülür bir belirti verirdi. Bunu fark ettiniz mi ?
Birinci ihtimali değerlendirelim. Saatin ibresi, suyun kesilip tekrar verildiği anlarda , basınçlı su gelmeden havası geldiğinden bir süre döner. Genellikle sadece ibre döner. Sayaç dönmez. Dolayısıyla faturaya ekstra birşey yansımaz.
Kaldı ki bu havanın tahliyesi için bazı alanlara bazı aparatlar takılıyor. Şuan ismi aklımda değil.
Sonuç olarak oto yıkama dükkanı olsa 10 k fatura yine gelmez diye düşünüyorum. Mesken aboneliğine aylık bazda gelen bu fatura tutarından , yine bir hata olduğu anlaşılır.
G. Olsun
Ben onlarla burada değil dışarda oynayacağımCihanm surdan kurtarayım yapacam ben gerekeni canom dengemi bozdular aw ya
Hayırlı sabahlar canlar herkesle günaydın artık konu ödeme vs ücreti gecdi bunların dassak geçmesi konu onlar inat ben inat habire ifşa edecem bu @Betmarket Destek denilen aciz siteyi bugün tm 7, gün dün bana evrakları tekrardan yeniden atınca mailden açılacağını söyleyen destek atmama rağmen gene aynı hiç ilerleme yok neyin peşindesiniz bunlar yoluna çıkmış kesinlikle yatırım YATİRİM TAVSİYESİ değildir SAKINNNNN..
1 haftadır nerdesiniz?İstenilen evraklar tamamlandığında sizlerin de işleminiz diğer üyelerimiz gibi tamamlanacaktır. Bizler her daim yanınızdayız, sorunlar çözülmek içindir. Genel prosedür atlatıldığında sizler de elbette kazançlarınıza kavuşacaksınız.
Anlayışınıza teşekkür eder, şanslı bir gün dileriz.