- 27,638
- 22,897
- 113
Bişey sorabilir miyimMünakaşa istemiyoruz reis.
Forumun huzuru bozmak yasak..
Bişey sorabilir miyimMünakaşa istemiyoruz reis.
Tabi reisBişey sorabilir miyim
Ne munakasasi reis hamsi diyorum balık kotu biseymiMünakaşa istemiyoruz reis.
Bunu @Novasky ile ben çok yaşadık her derbidr Avrupa maçında ligde vs kaybedince Beşiktaş'la sürekli dalga geçildi kışkırtıldı insan fanatik olup buna tatsız şekilde cevap verince neden hassasiyet kalkıyor ortadan kışkırtmaya izin veriliyorsa karşı söylemlerede izin verilmeli o zamanTabi reis
Tebrikler dostHaydi Ekli dosyayı görüntüle 496568sarı kanaryam geç şu sınavı bugün.
Canlar iyi pazarlar herkese tek kuponumuz hazır derbiyi bekliyoruz herkese bol şans
Ne munakasasi reis hamsi diyorum balık kotu biseymi
Sen beni iyi anladın reis 😇 🧐Çupra olsada yesek
Reis saygı çerçevesinde futbol hakkında konuşabilirsiniz tabi ama aşağılayıcı rencide edici kelimeler istemiyoruz.. Kuralları biliyorsun reis..Bunu @Novasky ile ben çok yaşadık her derbidr Avrupa maçında ligde vs kaybedince Beşiktaş'la sürekli dalga geçildi kışkırtıldı insan fanatik olup buna tatsız şekilde cevap verince neden hassasiyet kalkıyor ortadan kışkırtmaya izin veriliyorsa karşı söylemlerede izin verilmeli o zaman
Trabzon uefada ulkeyimi temsil edicek reis iki kelime ile anlatabilirmisinSen beni iyi anladın reis 😇 🧐
Cevabının sonu manidar oldu uzatmim ben kral iyi forumlarReis saygı çerçevesinde futbol hakkında konuşabilirsiniz tabi ama aşağılayıcı rencide edici kelimeler istemiyoruz.. Kuralları biliyorsun reis..
Tebrikler reisBaşkanım wooooon sınavı geçtik
Katılıyorum dostBunu @Novasky ile ben çok yaşadık her derbidr Avrupa maçında ligde vs kaybedince Beşiktaş'la sürekli dalga geçildi kışkırtıldı insan fanatik olup buna tatsız şekilde cevap verince neden hassasiyet kalkıyor ortadan kışkırtmaya izin veriliyorsa karşı söylemlerede izin verilmeli o zaman
Bizim yediğimiz lafın 100de 1ini yiyince mevzu çıkarıyolarKatılıyorum dost
GS köy takimindan 4 yediği zaman ana bacı sovuldu anca banlandi burada 2 tane got var onlar ortalığı karıştırıyor
Salla gitsin uzatmanın alemi yok bjk kim küfür hakaret assagiliyici kelime ederse bundan sonra 2 katı cevap alır bendenBizim yediğimiz lafın 100de 1ini yiyince mevzu çıkarıyolar
Bu sezon daha yicek maç kalmadı sjsjfjajSalla gitsin uzatmanın alemi yok bjk kim küfür hakaret assagiliyici kelime ederse bundan sonra 2 katı cevap alır benden