Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Mayko78 | 💙💛💙💛 Sınav Kuponu

Kupon Miktarı
750
Kupon Oranı
1.87

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
Çupra olsada yesek

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,638
22,897
113
Bunu @Novasky ile ben çok yaşadık her derbidr Avrupa maçında ligde vs kaybedince Beşiktaş'la sürekli dalga geçildi kışkırtıldı insan fanatik olup buna tatsız şekilde cevap verince neden hassasiyet kalkıyor ortadan kışkırtmaya izin veriliyorsa karşı söylemlerede izin verilmeli o zaman

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,145
66,559
113
Bunu @Novasky ile ben çok yaşadık her derbidr Avrupa maçında ligde vs kaybedince Beşiktaş'la sürekli dalga geçildi kışkırtıldı insan fanatik olup buna tatsız şekilde cevap verince neden hassasiyet kalkıyor ortadan kışkırtmaya izin veriliyorsa karşı söylemlerede izin verilmeli o zaman
Reis saygı çerçevesinde futbol hakkında konuşabilirsiniz tabi ama aşağılayıcı rencide edici kelimeler istemiyoruz.. Kuralları biliyorsun reis..

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,638
22,897
113
Reis saygı çerçevesinde futbol hakkında konuşabilirsiniz tabi ama aşağılayıcı rencide edici kelimeler istemiyoruz.. Kuralları biliyorsun reis..
Cevabının sonu manidar oldu uzatmim ben kral iyi forumlar

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,602
45,022
113
Katılıyorum dost

GS köy takimindan 4 yediği zaman ana bacı sovuldu anca banlandi burada 2 tane got var onlar ortalığı karıştırıyor

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,602
45,022
113
Bizim yediğimiz lafın 100de 1ini yiyince mevzu çıkarıyolar
Salla gitsin uzatmanın alemi yok bjk kim küfür hakaret assagiliyici kelime ederse bundan sonra 2 katı cevap alır benden