- 5,693
- 3,803
- 113
ben papara ile çekim vericem mefete ye güvenmiyorum yeni açıldı
öderlerse tekrar yorum yap reisben papara ile çekim vericem mefete ye güvenmiyorum yeni açıldı
SorabildinizmiCik arkadas siradan parayi ne zaman yollicklar onu sorucam)
Aynn bejim 6 lirayida sifirladilar ama izin verilmediBenim 2 TL yi silip hesabı sifirlamislar ama ödeme talimatı duruyor. Bakalım oderlerse yazarim
Yok kardes giriyorum 10 dk sobra basa donuyo biktim artik belicem yapcak bisey yokSorabildinizmi
Mete ile çekim yapabilirsin.öderlerse tekrar yorum yap reis
Telegram kampanyası vardı katıldıyssn ordan eklenmiştirSupertotobet telegram 30 Freespin eklenmiş bana.Pragmatic de STAR BOUNTY deEkli dosyayı görüntüle 95024
Supertotobet telegram 30 Freespin eklenmiş bana.Pragmatic de STAR BOUNTY deEkli dosyayı görüntüle 95024
Ne biçim ahlaksız konuşuyorsun??Ayıp degilmiKardeşim adamlar nerdeyse 5000kişiye bonus ekledi canlı destek 300kişiden azalmadı hiç düşmedi 8saat boyunca bedava 100lira kazanmışsınız napsın birde adamlar saniyesinde yollasınlar mı ne bekliyorsunuz birde domalsınlar önünüze isterseniz
Usta sitenin destek bolumune bak yarin 12 den sonra diyolar benimkide izin verildi gelen gidwn yok sanirim bizde yarina kaldik gonderirler sanirim mefete midir nedir bu halt yeni cikmis parayi cekim kapattiricam kicimizdaki dona kadar ogrendo heriflerçekım yapabılen varmı