- 2,997
- 1,058
- 113
Valla ben para yatrcam falan dedim baskasina bagladi derken yukledi ama bibok cikmadi yalanla girdik yilbasina
Oyun oynanmiyoki oglenki matbet gibi oldu sabah 5te anca biter cevrimbet10 unun cevrimini bilen yazabilirmi ?
spini nasıl aldın canlı destekden mıBeyler freespini cevirdim voins of eghpyt ve reel rush buyuk kazanc verdi bakiyem 389 oldu guleyimmi aglayayayimmi bilemedim
Aynen knk spini gonzosta cevirdim oda freespin verdi banaspini nasıl aldın canlı destekden mı
Kanka ben aldimda ne oldu sanki 100 lira kazandim ama 289 tl fazlalik var 90 tl ile reel rusha girdim 100 yapsin diye 389 yapti kodumun oyunuYok birader buradan spin almak olum canlı destek çalışmıyor
Kardes max cekim 50 degilmiydi?Kanka ben aldimda ne oldu sanki 100 lira kazandim ama 289 tl fazlalik var 90 tl ile reel rusha girdim 100 yapsin diye 389 yapti kodumun oyunu
kanka bunun cevrimi ne biliyonmuOyun oynanmiyoki oglenki matbet gibi oldu sabah 5te anca biter cevrim
100 tl dedi destekKardes max cekim 50 degilmiydi?
Valla kurallarda 50 yaziyor100 tl dedi destek
Klasik cevrim istiyor 20 kati 1.50den cevir benim kasa 117 oldukanka bunun cevrimi ne biliyonmu
bende sıradayım ama bağlan sakta süre bitti diyecekler.beyler biz hala baglanamadık canlı destege alabilirmiyiz ki
Bets10 nasil veriyor beyler fsOyun oynanmiyoki oglenki matbet gibi oldu sabah 5te anca biter cevrim