- 13,418
- 8,911
- 113
Senin canını yerim gardaşım benim çok sağolBilader sözüm söz gelsin veyat gelmesin çekim yapmak nasip olursa sana 30 tl atarm başkan da izin verirse
Senin canını yerim gardaşım benim çok sağolBilader sözüm söz gelsin veyat gelmesin çekim yapmak nasip olursa sana 30 tl atarm başkan da izin verirse
Valay bişey anlamdım dediğinden k.bakma30a kadar Olimpija 45 e kadarda sen çak Maribor lan
Mehmette bu maça oynamış.Onu söyledim kardeşim benimValay bişey anlamdım dediğinden k.bakma
Başakşehir 1-0 oldu kankamValay bişey anlamdım dediğinden k.bakma
84 penaltı geldi hay böyle şansın icinee sağlık olsunSenin canını yerim gardaşım benim çok sağol
Penaltı yok kankam City 2-0 hala84 penaltı geldi hay böyle şansın icinee sağlık olsun
3 kupondan bahsediyorum güzel kardeşim senin dediyin maç garantiye almışım oda gelmese hic oynamıyalım daha iyPenaltı yok kankam City 2-0 hala
Haa anladım kardeşim.3 kupondan bahsediyorum güzel kardeşim senin dediyin maç garantiye almışım oda gelmese hic oynamıyalım daha iy
böyle şansın da içine sokkkkk.. bu nee ya 90.+de gol geldik kasa 00 yazılar olsun yaavvvHaa anladım kardeşim.
Dost canın sağolsunböyle şansın da içine sokkkkk.. bu nee ya 90.+de gol geldik kasa 00 yazılar olsun yaavvv
Yaa gelir dediyim maçlar gelmiyo gelmez dediyim maçlar geliyo böyle bisey olurmu yaa yazıklar olsun yeminleeeDost canın sağolsun
Olmayınca olmuyor dost sıkma canını boşkoy canın sağolsunYaa gelir dediyim maçlar gelmiyo gelmez dediyim maçlar geliyo böyle bisey olurmu yaa yazıklar olsun yeminleee