- 13,418
- 8,911
- 113
İyiyim çok şükür abim benim Doğru söylüyorsun valla abi gayet iyi oldusağol kardeşim iyiyim sen nasılsın bu kardeş kazandı onada sevindik işte
İyiyim çok şükür abim benim Doğru söylüyorsun valla abi gayet iyi oldusağol kardeşim iyiyim sen nasılsın bu kardeş kazandı onada sevindik işte
Miss gibi oran helalin var kankamEkli dosyayı görüntüle 80086 Kupon resmî buda arkadaşlar
Daha o mertebeye geçemedik dayıcım bende evde köpeğime sarıyorum vallaevli olanlar bilir pazar günü evde tıkılı kalınca ne yaparsın çözüm basit hanıma sar kurtul haha
İnşallahsağolun arkadaşlar umarım şansımız böyle iyi gider 2-3 kupon daha
Rahat oyna yakalarsın kardeşim haydi bakalımarkadaşlar artık son 2 kupona geldik gibi çok temkinli olmalıyım çünkü minimum 500 basıcam artık güvendiğim olursa 1k basacağım. şans bizimle olsun
Dikkat er hırs yapmadanarkadaşlar artık son 2 kupona geldik gibi çok temkinli olmalıyım çünkü minimum 500 basıcam artık güvendiğim olursa 1k basacağım. şans bizimle olsun
İçine doğuyorsa at kardeşim bugün forumundasınya arkadaşlar bu kopenhagen kazanır gibime geliyor da bilemedim
Muhammedim senin şansın ne zaman tutacak be kanka hep saçma maçlara gidiyon şansa lanTbrkler