- 1,042
- 169
- 63
Bir rollingci geldi bol sanslar dostumKasımpaşayı takip ediyorum 2 maçta bir 1 gol atıyor Ekli dosyayı görüntüle 72070
bol sanslar kardesimKasımpaşayı takip ediyorum 2 maçta bir 1 gol atıyor Ekli dosyayı görüntüle 72070
Bugun oyle olmaz kupon wonlar dostum benceDün şans yoktu hepsi 0 0 biti inşallah bu gece dün gecenin zararını çıkarırız
İnşallah dost bugün şans seninle olur umarımDün şans yoktu hepsi 0 0 biti inşallah bu gece dün gecenin zararını çıkarırız
Oo kankam bizim semt üzmez seni soyliyim baskana hemen atsinlarKasımpaşayı takip ediyorum 2 maçta bir 1 gol atıyor Ekli dosyayı görüntüle 72070
Kanka takip ediyosan bu saateli maçlarda kasımpaşa hep ayıyoBugun oyle olmaz kupon wonlar dostum bence
kesinlikle katiliyorum kasimpasalıdan korkucan aga hehehwwhOo kankam bizim semt üzmez seni soyliyim baskana hemen atsinlar
İnşallah admin hedefe ulaşırsak şans parasıda dağıtmak istiyorumİnşallah dost bugün şans seninle olur umarım
@emreyagmur kasımpaşalıları aahneye alıyoruzKasımpaşayı takip ediyorum 2 maçta bir 1 gol atıyor Ekli dosyayı görüntüle 72070
Dayı oğluna sor bakalımOo kankam bizim semt üzmez seni soyliyim baskana hemen atsinlar
Hahahahhaha çaktırma kankakesinlikle katiliyorum kasimpasalıdan korkucan aga hehehwwh
Hallediyorum kanka 1 dk@emreyagmur kasımpaşalıları aahneye alıyoruz