Durun be böyle bitmeden diyorlar sonra yatıyor bugün biri daha böyle dedi yattı zaten resmi won olmadan demeyin böyleGeldi sayılır tebrikler 100 k
Durun be böyle bitmeden diyorlar sonra yatıyor bugün biri daha böyle dedi yattı zaten resmi won olmadan demeyin böyleGeldi sayılır tebrikler 100 k
Bu yazılır la işin ucunda kirmizya dönmesi var sen korneri yazdın ya awk ben ona bittimAhmete benzedin sende iyice puahhab
sorma reis fener son dkka attı adamın kuponu gittiDurun be böyle bitmeden diyorlar sonra yatıyor bugün biri daha böyle dedi yattı zaten resmi won olmadan demeyin böyle
Ne lani o adam 45 50 var galibasus ln açma ağzını o nasıl laf
lan yazmadım ln yazdımNe lani o adam 45 50 var galiba
Bende onu yazdım zaten burayazsorma reis fener son dkka attı adamın kuponu gitti
Gercek yaşım 52 ama cinsel yaşım 21Ne lani o adam 45 50 var galiba
O ne demek lan deil dimi 😁lan yazmadım ln yazdım
La korner direkt baskiyi gosteren istatistik eger macta tempo varsa korner bol bol olur yok sakin ortada geciyosa zaten korner cikmaz demek istedigim evin korneri yoktu demek basmiyor etkiliBu yazılır la işin ucunda kirmizya dönmesi var sen korneri yazdın ya awk ben ona bittim
Eyw abi saygılar burda cinsel yasin kimseti ilgilendirmez ama kimlikteki yaşın ilgilendirir ondan dedimGercek yaşım 52 ama cinsel yaşım 21
Yav puahhahahhahaGercek yaşım 52 ama cinsel yaşım 21
bende tam tersiGercek yaşım 52 ama cinsel yaşım 21