- 9,182
- 3,992
- 113
Dk 31
31 severler ses verrr
31 severler ses verrr
gerek yok reis dep alır dep leverkusene 3 atmış deplasmanda bunları yerİlk yarı dayansinlar da belki ondan sonra cash out dusunebilir konu sahibi
Niye hamza dost astım mısınwols 2 i at nefes alalyım
Şak şakkDk 31
31 severler ses verrr
Geçen indirdim NBA oyuncu bahsi için bir istatistige bakarken 5 reklam girdi direkt sildiMaçkoliktir aw
Sileli 7 sene olmuştur flashscore kullanın 😄
KalktıDk 31
31 severler ses verrr
reis olası kazanca baksana astımda yapar göz kanseride 😄Niye hamza dost astım mısın
Geçmiş olsun 😄
Kardeşim nefesini geri bırak sen bize lazımsınwols 2 i at nefes alalyım
Ev bastırıyor diyorlar bir de attılar iptal oldu falan bilemiyorum. 2yi atsa dep keşkegerek yok reis dep alır dep leverkusene 3 atmış deplasmanda bunları yer
iyim şimdi sıkıntı yokKardeşim nefesini geri bırak sen bize lazımsın
NBA oyuncu canlı takip için aiscore çok iyi, o an hangi oyuncular oyunda falan gösteriyorGeçen indirdim NBA oyuncu bahsi için bir istatistige bakarken 5 reklam girdi direkt sildi
ev 3 maçtır kendi sahasında gol atamıyor 3 şimdi 4 olacakEv bastırıyor diyorlar bir de attılar iptal oldu falan bilemiyorum. 2yi atsa dep keşke
Sorma kim olsa öyle yapar zatenKupon sahıbı şuan macı dürbünle izliyordur heycandan
Hadi İnşallah 🙏ev 3 maçtır kendi sahasında gol atamıyor 3 şimdi 4 olacak
reis olası kazanca baksana astımda yapar göz kanseride 😄
Bu paraları hem kombine hem taraf bahsine basacak kadar bütçesi varsa bence onun için 100 bin TL büyük para değilKupon sahıbı şuan macı dürbünle izliyordur heycandan
Belkı kredi cektıBu paraları hem kombine hem taraf bahsine basacak kadar bütçesi varsa bence onun için 100 bin TL büyük para değil