ne diyon 🤭Yarin ILK YARI TURLIYE KAZZNIRSA 7 TUTAVAK VBET 'TE WEHEN DE YOKSA 6 DA KALIP FREBET TAM REZILLIK 7 BÖLE 3000 BIN TL VERIR HERKEZ YATTI 6 ERENER 1500 VERIR 5 FREBET 500
Aksine sigara kullanmam 30 yil faal futbol oynadim 1.92 boy her sabah saclarimi illaki yikarim hayat her yasta devam ediyor. Altı niye seviyorum.cunku stoperim ve defansif oyunu daha cok seviyorum ve gol atmak defans yapmaya gore daha ozel beceriler gerektirdigi ve maclar 0-0 basladigi icin altciyim )alt oynayan adam görünce sabah aç karınla sigara içip filtre kahve içen uzun yağlı saçlı hayatı kafasında bitirmiş insan canlanıyor 😁
İlk yarıdan cekya çeker fişi. Cenk tosunla başlamazsa maça o 2 metrelik hayvan gibi stoperleri zaten pozisyon vermez kimseyeYüzde 90 guven orani ile bir mac veriyorum yuksek limitten guzel para gelir .
Çekya Kazanır
cekyanin 2 macinida izledim fizik kondisyon olarak bizden 2 gomlek ustteler. Portekiz bu adamlari 90+ da attigi golle yendiİlk yarıdan cekya çeker fişi. Cenk tosunla başlamazsa maça o 2 metrelik hayvan gibi stoperleri zaten pozisyon vermez kimseye
kalede mert gunok bekte mert muldur orta sahada arda guler olmazsa manglubuz zatenİlk yarıdan cekya çeker fişi. Cenk tosunla başlamazsa maça o 2 metrelik hayvan gibi stoperleri zaten pozisyon vermez kimseye
İşin garibi de şu ki az kalsın Gürcistan'a yenileceklerdi eğer o lobjanidze salağı son saniye dışarı vurmasa o topu. Gürcülerin kaleci çok iyi o yüzden yenemediler ama o şanssızlıkları bizim maçta olmaz. Her vurdukları gol olur awcekyanin 2 macinida izledim fizik kondisyon olarak bizden 2 gomlek ustteler. Portekiz bu adamlari 90+ da attigi golle yendi
Şu zekide ne görüyorlar da bek yapıyorlar anlamıyorum. Herif çoğu zaman pas atamıyor yanına, orta desen zaten en son ne zaman isabetli bir orta yaptı hatırlamıyorum. Defansif yönü zaten leşkalede mert gunok bekte mert muldur orta sahada arda guler olmazsa manglubuz zaten
bekte sürat olacak hiz olmazsa hicbirsey yapamaz zekidede zaten sürat yok . ligde daha iyi bekler vardiŞu zekide ne görüyorlar da bek yapıyorlar anlamıyorum. Herif çoğu zaman pas atamıyor yanına, orta desen zaten en son ne zaman isabetli bir orta yaptı hatırlamıyorum. Defansif yönü zaten leş
Türkiye takım golü bugün 2.5 üstSon 30 kuponum yattı. ne oynasam gelmiyor. Ne rezil turnuva oldu böyle ya. birtek ben mi böyleyim ?
Bir de slotlar çok kötü durumda 1-2 haftadır pragmatikten frespin satın alıp 2 katı gördüğümü hatırlamıyorum.
1 tl özel oran kovalayan adamlar bile çıldırmış telegramda paramız bitti diye 😁