- 2,192
- 383
- 83
bitmiş
ATM havaleden yuzkat daha güvenli kendi kendine para yatirmis gibi oluyorsun extredeTeşekkür ederim , aynı mantıkmış, sıkıntı değil o zaman. Canlı desteğe bağlanmayı başarabilirsem bir şansımı deneyeceğim.
Ne mutlu birileri faydalandiysa yoklukta o 100 lira 150 lira ne kadar kıymetli bilirim hele yatirimsizsa ) sağol teswkkur için ama birdaha konu acmicam herkes senin gibi olsa keşke cekebildiysen güle güle harca dostum şansın daim olsunarkadaşım teşekkürler sayende bir çok kişi havadan gelir yaptı buda burda kalsın
La konuyu açtık birsuru insan aldı çekim yapanlar oldu para pul da istemiyoruz ki kimseden bı teşekkür eder insan böyle kactane konuyu açtım ama zannedersem birdaha konu monu acmicam
kahinatta bi ben çekemedim aw. çekmeyi bırak bonusu bile alamadım geç kaldım. hay ulan yaNe mutlu birileri faydalandiysa yoklukta o 100 lira 150 lira ne kadar kıymetli bilirim hele yatirimsizsa ) sağol teswkkur için ama birdaha konu acmicam herkes senin gibi olsa keşke cekebildiysen güle güle harca dostum şansın daim olsun
) Müdür sana ya bak ben ilk alanlardanin 150 yapccek diyordu konuyu açtım canlı doldu 100 Max dediler sonra bı sure sonra bitti dediler aşırı yığılma olunca nasip yani forumu aktif takip edip ilk alanlarsan olursan oluyor birde ilk çekenlere pek öyle otuna bokuna bakmadan ödüyorlar sonra birsuru ödeme yaptıktan sonra en 7fak birşeyde Killik çıkartıyorlarkahinatta bi ben çekemedim aw. çekmeyi bırak bonusu bile alamadım geç kaldım. hay ulan ya
ya hocam kaç gündür forumda aktifim sabah akşam, yeni bonus çıkmadı. anasını satıyım bi dışarı çıktık şunu bunu aldık yorgun eve geldik foruma vakit ayıramadık neler olmuş ah şansıma ah) Müdür sana ya bak ben ilk alanlardanin 150 yapccek diyordu konuyu açtım canlı doldu 100 Max dediler sonra bı sure sonra bitti dediler aşırı yığılma olunca nasip yani forumu aktif takip edip ilk alanlarsan olursan oluyor birde ilk çekenlere pek öyle otuna bokuna bakmadan ödüyorlar sonra birsuru ödeme yaptıktan sonra en 7fak birşeyde Killik çıkartıyorlar
6 kere reddedilmiş daha teşekkür ediyon 😁😁Ekli dosyayı görüntüle 87097
TŞKLER MAKSİ BET thyker
Aktifmi agaBonus aktif
off delii mancırrrEkli dosyayı görüntüle 87097
TŞKLER MAKSİ BET thyker
Evet mesaj geldi baglandim verdilerAktifmi aga