- 3,524
- 2,504
- 113
adamdaki hıza bak biz daha canlıya baglanamadik yahuÇekim talebi verdim gelirse yazarım dostlar
adamdaki hıza bak biz daha canlıya baglanamadik yahuÇekim talebi verdim gelirse yazarım dostlar
Ruletciyim ben reis rulettehangi oyunda oynadın kardeş
Tebrıkler kardoÇekim talebi verdim gelirse yazarım dostlar
tamam sağolRuletciyim ben reis rulette
Ben de 45 dkkada baglandım reisadamdaki hıza bak biz daha canlıya baglanamadik yahu
Maşallah maşallahRuletciyim ben reis rulette
Aksama roll accam knk hedef 1000 ulaşırsak bendensinTebrıkler kardo
AdammAksama roll accam knk hedef 1000 ulaşırsak bendensin
Tebrikler ben de şans yok neyse bari açtım konuyu birileri faydalanirsa ne mutluÇekim talebi verdim gelirse yazarım dostlar
Aynı mantık banka bilgilerini veriyosun atmden senin adına senin hesaba parayı yatırıyorlarBanka havalesi olsa iyi olurdu , ATM çekimi nasıl oluyor ? Bende bilmiyorum.
Teşekkür ederim , aynı mantıkmış, sıkıntı değil o zaman. Canlı desteğe bağlanmayı başarabilirsem bir şansımı deneyeceğim.Aynı mantık banka bilgilerini veriyosun atmden senin adına senin hesaba parayı yatırıyorlar
Çek resi çek
Dogusum helalçekim talebi verdim (koi princess'de katladım , panda panda'da vurdum 130 lira talep verildi)
Hocam tebrikler, iyi günlerde harcayın.çekim talebi verdim (koi princess'de katladım , panda panda'da vurdum 130 lira talep verildi)
barcelona macında cuneyt var onu hallederızde bayern macı sıkıntı cıkarırbetnis 10 lira bonus verdi 2 maç da 1-0 ken iy 1.5 giriyordum anında 2 maçda da gol geldi, 2 sine de iy 2.5 üst dedim 2 maçtan da var iptal etti golleri