haklıHerkes 15 bin sahibi olur yoksa
haklıHerkes 15 bin sahibi olur yoksa
Min 10k,max 10 milyon tl kabul ediyorlar 30 gunluk/90gunluk faiz yuzde 48e cikiyor. Etliye sutluye bulasmadan en kolayi bu bak sitelerinden detaylarinaharbi mi kaç tl mesela 40-50 k yatırsak oraya
papel yatırım var mı sitede xdAradığınız Para Kumbara'da Nba Özel 16 Oran İle Sadece 500₺ Yatırımla Gereken Miktarın Yarısından Fazlasını Kazanabilirsiniz.
30 günlük faiz değil o kral 1 yıllık faiz 30 günlük olsa 1 yılda kaç para yapar biliyon mu bileşik faizdenSermayen ne kadar ? Kıyida kösede para neyin varsa odebank 30 gunluk yuzde 40 faiz veriyor. Kumardan felan medet umma eksiye dusersin git gunluk is bak facebooktan
yok 15-20 k kaybettm geçen slottan moralim bozuk onu kazanmam lazımÖğrenci veya daha yaşı 18 dir bu arkadaşın . Bı ay ise girsen zaten 17 k alirsin
okudum bi bakcam yarın bunaMin 10k,max 10 milyon tl kabul ediyorlar 30 gunluk/90gunluk faiz yuzde 48e cikiyor. Etliye sutluye bulasmadan en kolayi bu bak sitelerinden detaylarina
Hırs yaparsan bi 15 lik daha olursun .yok 15-20 k kaybettm geçen slottan moralim bozuk onu kazanmam lazım
hayırlı işlerAradığınız Para Kumbara'da Nba Özel 16 Oran İle Sadece 500₺ Yatırımla Gereken Miktarın Yarısından Fazlasını Kazanabilirsiniz.
doğru diyonHırs yaparsan bi 15 lik daha olursun .
Bana telefonda anlatmislardi aklimda oyle kalmiş30 günlük faiz değil o kral 1 yıllık faiz 30 günlük olsa 1 yılda kaç para yapar biliyon mu bileşik faizden
Anca rüyandamerhaba 1 hafta 10 gün içinde 15 bin tl kazanmam gerek rüyalarıma giriyor nasıl kazanırım tavsiye vb arkadaşlar söyler misiniz
Her konuda hortluyor helal azimliAradığınız Para Kumbara'da Nba Özel 16 Oran İle Sadece 500₺ Yatırımla Gereken Miktarın Yarısından Fazlasını Kazanabilirsiniz.
Kazancta oluyor tecrübe etmeden neden çamur atiyorsunkiKızmayın ama slottan kaybedenin beynine açıp bakmak isterdim.. Ben sana desem ki kanka gel sistem kurdum sen para yatıracaksın bende aşağıya doğru meyveleri yollayacağım cebinden 15bini alıcam desem kanmazsın ama hahahaha
Totalde hep zarar dostum gerçekten slot oynayan kim varsa ağlıyor sonra arada bir max win veriyor o kadar sonra yine kayıpKazancta oluyor tecrübe etmeden neden çamur atiyorsunki