Başarılar dilerim dostum.İndirdim.Yorum yaptım.Ben de bir C# öğrencisiyim BTK daMERHABALAR ARKDAŞLAR MOBİL OYUN GELİŞTİRİCİLİĞİNE BAŞLADIM Bİ AYDIR C# Öğreniyorum ve ilk oynumu çıkardım. Sizden rica etsem uygulmayı indirip 5 yıldız verir misiniz. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ERCAPP.FALNGMETEOR
Ban sebebi ise kaldırırım.
Ahahah tamamdır 5 yıldızı hakediyorum o zamanBizde bir indirip yorum yapalım. Ama ben gerçeği yazarım ona göre darilmaca gucenmece yok
Aynı arabada gibi gaza basarsın 90 ile giderken birden duramıyor aynı onun gibi yaptım :dDünyanın hareket etmesinde sıkıntı var
takıldıgın bir yer olursa yardımcı olurum bende udemyden öğreniyorum.Başarılar dilerim dostum.İndirdim.Yorum yaptım.Ben de bir C# öğrencisiyim BTK da
Verdik 5 yıldızı hak ediyorsunAhahah tamamdır 5 yıldızı hakediyorum o zaman
Çok teşekkür ederimVerdik 5 yıldızı hak ediyorsun
Teşekkür ederim.5 yıldız verdim kendini geliştirmeye bak ilk iş için güzel bir sunum heleki 1 aylık bir süreçte ben 3 yıldır korku oyunu üzerine calisiyorum bu ara baya bi bosladim tabi
Mobil mi yoksa Steam gibi platformlara mı çıkartacaksın ?5 yıldız verdim kendini geliştirmeye bak ilk iş için güzel bir sunum heleki 1 aylık bir süreçte ben 3 yıldır korku oyunu üzerine calisiyorum bu ara baya bi bosladim tabi
eyvallah gardaşım varoltakıldıgın bir yer olursa yardımcı olurum bende udemyden öğreniyorum.
steam olarak başladı ama bu gidişle cikartmayacagim bu ogrendiklerimi denedigim bir proje sadeceMobil mi yoksa Steam gibi platformlara mı çıkartacaksın ?