Öderlermi dersin reis yatirim yapilirmi?Alabilen alsın 100 lirayı yatırın çekin bir daha ugramayin site gerçek meritin değil çakma iki ip dedi genelde böyle siteler hiç bir zaman büyük kazanclari ödemez ödeyemez o kadar paralarınin bile olduğunu düşünmüyorum iste üç beş tokat yolunda yani site
Bonus talepten talep verdim eklendi 500 yaptim riske edicez artik 100 lirayi yapicak birsey yokBunlar ip dedi
Cekim talebi vermeden mi sifirlandi bakiyeBunlar çakal 1000ntl yaptm 100 tlnyatrdm paramı 0 ladı tam bi dolandırıcı
Site 4 dakikada ödedi valla ama norml yatirimi tavsiye etmiyormBunlar çakal 1000ntl yaptm 100 tlnyatrdm paramı 0 ladı tam bi dolandırıcı
sana kim para yatır dedi buraya size müstahak hemen gidip atliyonuzBunlar çakal 1000ntl yaptm 100 tlnyatrdm paramı 0 ladı tam bi dolandırıcı
@talisca53 hangi site dostben birazdan güzel bir site için şartları çok güzel olan bir deneme bonusu paylascam arkadaşlar yalnız şuan kuponum var sonuclansin çekim yapicam eğer ödeme yaparsa paylascam yapmazsa paylasmiycam ama site çok sağlam duruyor odeme yapar gibi şartları çok güzel çevirim ve yatırım şartı yok
dost çekim yaparsam paylascam oyuzden paylasmiyorum suan@talisca53 hangi site dost
@talisca53 tamam dost bekliyoruz sana zahmet ne kadar Bonus veriyor onu söyle şartları nasıldost çekim yaparsam paylascam oyuzden paylasmiyorum suan
Reis kim site calisaniysa kim k. Adını 1 kez degistirdiyse ve kim iftira atiyorsa en adı serefsizdir tamam mi. Adminlerimiz araştırsın bir kez kullanıcı adı değişmiş ise sizler hepiniz haklısınız benim bu sitedeki 2. Yorumum bu 2 senedir burdayım@ercan722 , @fatihbaba322 merhaba.fatihbaba bu kaçıncı kullanici adın her seferinde sonundaki rakam değişiyor , dikkatimi celbetti 🤣🤣
konu kilit ip yalanıİP YALANI KONU KİLİT DÜMENDE LER. 5 KİŞİYE VERİYO SONRA HKAYEDEN İP BAHANE EDIYO DAHA İLK DEFA UYE OLDUM MULTİ YAPMAK İSTESEM SİTEYİ DOLANDIRIRIM RUHU DUYMAZ LAKİN GEREK YOK KENDIMIZE HAKARET ETTIRMEYE KONU KILITLENSIN