Acaba çekenler kaç dk da ödendi cekimi
Kardes site yeni site degil onceden bu site tc falan istemiyodu bunu bilBu insanlar 4 tane ayrı TC yi nerden buldun bizi niye hesap açamıyoruz
Kardes site yeni site degil onceden bu site tc falan istemiyodu bunu bilBu insanlar 4 tane ayrı TC yi nerden buldun bizi niye hesap açamıyoruz
Ister inan ister inanma gardas senin gibi insanlar bos yapiyo cekenlere site adami diyorsun niye kendin cekemedigin icin veya uyelik acamadigin icinHe gardaş He TC bile kabul etmiyor yeme bizi
Aga hiçbirşey yapmadım otomatik ekleniyormuş bonus üye oldum eklendi oyuna girdim 27 tl çıktı aynı oyundan devam ettim sonra 1200 oldu kasa paparayla çekim verdim geldi hemenKardes ben bu siteden 4 tane ayri ayri hesaptan cektim hepside gelmisti site adami falan alakasi yok
Ister inan ister inanma gardas senin gibi insanlar bos yapiyo cekenlere site adami diyorsun niye kendin cekemedigin icin veya uyelik acamadigin için ben çevrimi yaptı ödemedi ben bu sitenin ödeme yapacağına inanmıyorum
Seni ne yiyecem hayirdir amk sanki site benim babamin oglumu amk eskiden tc mi istiyoduda konusuyon sen istesen 4 tane adam bulamiyosan sen bosa yasiyon o zaman gardasHe gardaş He TC bile kabul etmiyor yeme bizi
Aynışı bendede oldu site dolandırıcı kimine sözde vermiş kiminide sen ben gibi yapmışbakiyem 0 landı çekim gelmedi
Bende de -100oldu sonra 0oldu kardeşim ödeme yapılmadıCekim verdim 3 lira kalmisti simdi bakiye -100 gosteriyor gelen giden yok
Bekle gelir bende 100 çektim 1.30 saat sonra geldi papara 100 tlAma hala bekleyen bir cekim talebiniz var diyo bende
Kardeşim 5dk sonra yenile 0lancaktırAma hala bekleyen bir cekim talebiniz var diyo bende