- 260
- 143
- 43
Cekimi fazladan yazdim sonra iptal edip bakiyeyi 100 yaptilar.CekimiUstad desteğe bağlandın mi kalan bakiye silindi mi?
tekrar verdim.8 dakikada hesaba yatti
Cekimi fazladan yazdim sonra iptal edip bakiyeyi 100 yaptilar.CekimiUstad desteğe bağlandın mi kalan bakiye silindi mi?
Cekimi fazladan yazdim sonra iptal edip bakiyeyi 100 yaptilar.Cekimi
peki belge felan istedilermi ?Cekimi fazladan yazdim sonra iptal edip bakiyeyi 100 yaptilar.Cekimi
Baglandim.Kimlik onayi falan var mi diye sordum.Sonra cekimin kontrolunu talep ettim.Devamini yukarida yazdim zaten sana.Desteğe bağlamadın demi üstad
Yok.peki belge felan istedilermi ?
Baglandim.Kimlik onayi falan var mi diye sordum.Sonra cekimin kontrolunu talep ettim.Devamini yukarida yazdim zaten sana.
seninde paran gelir merak etme çekim verdiysen eğerBende baglandım fazlalık gitti işlem sırada dedi aynısı mi oldu sende de kimlik felan demedi
seninde paran gelir merak etme çekim verdiysen eğer
gelir gelir güzel kardeşim güle güle harca onuyu ben paylaştım ama ben çekemedim nasip değilmiş demekki ama kaç kişi nasiplendi çok şükür seninde paran birazdan gelir merak etmeValla üstad bakalım verdim de 1 saat etti
maşallah ben paylaştım ama çekemedim nasip değilmiş güle güle harca güzel kardeşim.Bende cekim veedim bence herkese oder site saglama benziypr
gelir yoğunluk vardır güle güle harca kardeşim çok sevindimBende çekim verdim gelmedi 1 saat oldu
Bende çekim verdim gelmedi 1 saat oldu