- 1,179
- 124
- 63
20 yatir sonra 10 el daha oyun oyna sonra hepsini cek
Anlarlar zaten 20 yatıracak para yok 100 çektim 2 dakikada yolladılar.20 yatir sonra 10 el daha oyun oyna sonra hepsini cek
mantıklı lan qbrklqwlrqwlerqw20 yatir sonra 10 el daha oyun oyna sonra hepsini cek
Adamlar görüyor sistemden herşeyi ödemezler hepsini silerler bu sefer.mantıklı lan qbrklqwlrqwlerqw
Ben.cogu siteden oyle yaptim odedilerAdamlar görüyor sistemden herşeyi ödemezler hepsini silerler bu sefer.
Oyunun adj neKendi paramızla oynasak gelmez
Yatırım yaptim miÇekimim 20 dk da geldi belge istemediler şaşırdım dogrusu
Senin sorunun ne ? Ben aldım bonusumu, buradan sürekli çekim yapan arkadaşımda var. Seni nasıl dolandırdılar, bilgi belge vermeyi "dolandırıcı" bunlar demek komik oluyor.YALAN DOLAN BİRADER SMS GELDİ ÜYE OLDUK DEDİK ELAMAN DESTEKTEN ATTI SAKIN AMA SAKIN BU DOLABDIRICILARA ÜYE OLUP BİLGİLERİNİZİ VERMEYİN BEN 50 MAİL ATTIM ANCA HESABI KAPATTIM
Orada 1 harfi eksik yazmışım, kusuruma bakmayın. "Vermeyip" olacak "bilgi belge" kısmından sonrası. Ben siteleri karıştırdım, meritroyal bet isimli siteden 20 lira bonus almıştım bu gün, isim karışıklığı ☺@ZHUD Bilader bilgi belge vermek dolandırıcılık diyen kim 3 tane aktif siteden oynuyorum şuan hepsine de bilgi belge verdim an itibariyle hiçbiri bunlar gibi sms atıpta üye olun deyip sonrasında listede numaranız yok demek sahtekarlıktır. Adını bile duymadığım dandik bi siteydi benim içinde öyle kalıcak.