Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Meritslot 20 TL Deneme Bonusu

Fenerbahce35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,179
124
63
20 yatir sonra 10 el daha oyun oyna sonra hepsini cek

Fenerbahce35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,179
124
63
En son betegel den cektim max cekim.100 dü 50 tl yatirimdim oyun oynadim bakiye 250 oldu cekim verdim odediler

sero135gs

Yeni üye
Yeni Üye
1
0
1
bana forumdan gıdıp uye oldugumun fotografını attılar bunlar şerefsiz boşuna üye oldum

Pikahcu01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
115
11
18
Meritroyalbet e üye oldum bonusla 130 yaptım kasayı 50 TL yatırım şartı var maksimum 200 cekebiliyorum siteden telefon u satıp siteye yüklemeyi düşünüyorum siz ne dersiniz

Laz2005

Üye
Yeni Üye
26
4
3
YALAN DOLAN BİRADER SMS GELDİ ÜYE OLDUK DEDİK ELAMAN DESTEKTEN ATTI SAKIN AMA SAKIN BU DOLANDIRICILARA ÜYE OLUP BİLGİLERİNİZİ VERMEYİN BEN 50 MAİL ATTIM ANCA HESABI KAPATTIM

Son düzenleme:

ZHUD

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
83
7
8
YALAN DOLAN BİRADER SMS GELDİ ÜYE OLDUK DEDİK ELAMAN DESTEKTEN ATTI SAKIN AMA SAKIN BU DOLABDIRICILARA ÜYE OLUP BİLGİLERİNİZİ VERMEYİN BEN 50 MAİL ATTIM ANCA HESABI KAPATTIM
Senin sorunun ne ? Ben aldım bonusumu, buradan sürekli çekim yapan arkadaşımda var. Seni nasıl dolandırdılar, bilgi belge vermeyi "dolandırıcı" bunlar demek komik oluyor.

Laz2005

Üye
Yeni Üye
26
4
3
@ZHUD Bilader bilgi belge vermek dolandırıcılık diyen kim 3 tane aktif siteden oynuyorum şuan hepsine de bilgi belge verdim an itibariyle hiçbiri bunlar gibi sms atıpta üye olun deyip sonrasında listede numaranız yok demek sahtekarlıktır. Adını bile duymadığım dandik bi siteydi benim içinde öyle kalıcak.

ZHUD

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
83
7
8
@ZHUD Bilader bilgi belge vermek dolandırıcılık diyen kim 3 tane aktif siteden oynuyorum şuan hepsine de bilgi belge verdim an itibariyle hiçbiri bunlar gibi sms atıpta üye olun deyip sonrasında listede numaranız yok demek sahtekarlıktır. Adını bile duymadığım dandik bi siteydi benim içinde öyle kalıcak.
Orada 1 harfi eksik yazmışım, kusuruma bakmayın. "Vermeyip" olacak "bilgi belge" kısmından sonrası. Ben siteleri karıştırdım, meritroyal bet isimli siteden 20 lira bonus almıştım bu gün, isim karışıklığı ☺