- 68
- 49
- 18
Ödüyor kardeşim belki uzun sürebilir ama mutlaka yatıriyolar kuşkun olmasınÇekim verdik bekliyoruz 1 saat oldu bakalim
Ödüyor kardeşim belki uzun sürebilir ama mutlaka yatıriyolar kuşkun olmasınÇekim verdik bekliyoruz 1 saat oldu bakalim
100 çekim verdim 194 geldiOduyo kardesim
kaç saattir gelmedi bunun da ödemesiicyrpex te min 10 tl cekiliyor değiştirdiler, mobil uygulamadan değil de internet sitesinden giriş yap çek ben çektim
Ben ziraate çekmiştim hemen gelmiştikaç saattir gelmedi bunun da ödemesi
adamların fast eft den haberleri yok galiba bi de teknoloji işi yapıyolar hahaha anlaşmalı olmayan bankaya mesai saatinde gönderiyoBen ziraate çekmiştim hemen gelmişti
ip diyorlar ahahaha daha yeni kayıt oldum30 freebet yada 40 spin deneme bonusu yatirim şartsız 100 yap çek detaylara promosyon sayfasından bakın ben çevirdim çekim verdik çekim gelirse buraya da atarım
Meritslot143.com
TeşekkürlerSlot aldım tek çevrimds 20 TL ye 190 verdi 100 çekim verdim teşekkürler paylaşım için
Kardeşim ödeme yapmiyolar diyorsun şuan paylaştığım dan itibaren en az 10 15 kişi çevrimi tamamlayıp sıkıntısız parasını çektiÖdeme yapmıyorlar sakın bulaşmayın böyle saçma sapan alt yapısı olan yerlere üye olmayın banka hesaba gönderiyorlar yarın başınız belaya girer banka hesaplara bloke koyar ve ifade ye çağrılırsınız uğraşmayın böyle basit sitelerle merdiven altı site
Adamlar salak mı boşuna mı diyoruz sabahtan beri adamlar ATM'den yatıriyolar diye bı akıllı sensin zatenÖdeme yapmıyorlar sakın bulaşmayın böyle saçma sapan alt yapısı olan yerlere üye olmayın banka hesaba gönderiyorlar yarın başınız belaya girer banka hesaplara bloke koyar ve ifade ye çağrılırsınız uğraşmayın böyle basit sitelerle merdiven altı site
Güncel link nedirAdamlar salak mı boşuna mı diyoruz sabahtan beri adamlar ATM'den yatıriyolar diye bı akıllı sensin zaten
Ben eklemeden çektimzoru basardık banka hesabı eklerken sıkıntı yasıyorum akbank hesabımı daha once eklerken sıkıntı yasayan var mı