- 519
- 136
- 43
Bu sabah 05357214987 numaralı telefondan aradılar merkez postanesi diye, herkee aynı yalanı söylüyorsunuz ne tebligatı dedim küfür etti kapattı, bu şerefsizler hakkında nasıl şikayetta bulunabilirim
benide aramislardı merkez postane demişti cep telefonu numarasından avukat numarası vermişti,sonra konuşmuştuk konuşmasından dolandırıcı olduğunu anladım internette başka bir avukatın ismini kullandığını öğrendim,avukatı aradım avukat mahkemedeyim diye mesaj attı, inanmayın benim adımı kullanıyorlar dolandırıcı onlar internette ben bilgi verdim demişti,beni uyarmıştıBu sabah 05357214987 numaralı telefondan aradılar merkez postanesi diye, herkee aynı yalanı söylüyorsunuz ne tebligatı dedim küfür etti kapattı, bu şerefsizler hakkında nasıl şikayetta bulunabilirim
Valla artık bıktım bunlardan kanki hep yalan dolan kumarda iddia da yalan olmuş hep varsa bir cezamis devlet keser 25 bin 30 bin taksit taksit öderizBu sabah 05357214987 numaralı telefondan aradılar merkez postanesi diye, herkee aynı yalanı söylüyorsunuz ne tebligatı dedim küfür etti kapattı, bu şerefsizler hakkında nasıl şikayetta bulunabilirim
Yapılandırma gibi vergi dairesine bunlar şerefsizValla artık bıktım bunlardan kanki hep yalan dolan kumarda iddia da yalan olmuş hep varsa bir cezamis devlet keser 25 bin 30 bin taksit taksit öderiz