Evlendiğin kadına huzurlu mutlu bıBekarsin galiba 😃 seni evlendikten sonra görmek lazim
Adil olunca da eşitlik sağlanıyorFelsefeye giriş bu nerde görsem tanırım.. peki adil olmak mı eşit olmak mı doğrusu ?
Evlendiğin kadına huzurlu mutlu bıBekarsin galiba 😃 seni evlendikten sonra görmek lazim
Adil olunca da eşitlik sağlanıyorFelsefeye giriş bu nerde görsem tanırım.. peki adil olmak mı eşit olmak mı doğrusu ?
Adil olunca da eşitlik sağlanıyor
Allah uçak kazası vermesin dostNeyse siz dikkat edin ayaginiz kaymasin gerisi can sağlığı
Konunun ne olduğunu unuttum dost inanki haklısın Tamamdır bolşans herkeseBeyler konu amacını asmasin mevzuyu kapatalım mi
Fark ettimKonunun ne olduğunu unuttum dost inanki haklısın Tamamdır bolşans herkese
Yine birileri bı yerlerde kayıyor hazır kaymak demisken şu beni aldatıp nefret ettiğim kızla evlenen çocuğu da kaymaya götürür müsünüz Kaymayı öğretirsinizAllah uçak kazası vermesin dost
Saygılar baştacısın
Kaymak demişken çok tehlikeli buz pateni kayarım bir gün gidelim dost senin de ilgin var gibi bu işlere )
@oXzz41 ben dedim sana konu amacını asmasin diye bak Uludağ'da buldun kendiniYine birileri bı yerlerde kayıyor hazır kaymak demisken şu beni aldatıp nefret ettiğim kızla evlenen çocuğu da kaymaya götürür müsünüz Kaymayı öğretirsiniz
😂😂😂 Ahahahah ya@oXzz41 ben dedim sana konu amacını asmasin diye bak Uludağ'da buldun kendini
Yine birileri bı yerlerde kayıyor hazır kaymak demisken şu beni aldatıp nefret ettiğim kızla evlenen çocuğu da kaymaya götürür müsünüz Kaymayı öğretirsiniz
snowboard yapıyorum şuan ama inceyi yakala yine ne biçin mesaj var mesajın içinde yeni geline yaktım bu seferde )))@oXzz41 ben dedim sana konu amacını asmasin diye bak Uludağ'da buldun kendini
Evet dostumpsikoloji ilgi alanın mı dost ?
Yokya ben espirisine takıldım dost yoksa ne hattime forum halka açık herkes cümle kurmakta özgür @Merve27 bilesnowboard yapıyorum şuan ama inceyi yakala yine ne biçin mesaj var mesajın içinde yeni geline yaktım bu seferde )))
Amacını aşmadığı rahatsız etmediği sürece saygı çerçevesinde bence güzel sohbetler dost bak bi anda snowboarda geçtim ))
Ya sen daha burda mısın ben sana görev verdim ya dedim o çocuğu al kayak merkezine götür kaymayı bilmiyor öğret dedim sen hala snowboard diyosunsnowboard yapıyorum şuan ama inceyi yakala yine ne biçin mesaj var mesajın içinde yeni geline yaktım bu seferde )))
Amacını aşmadığı rahatsız etmediği sürece saygı çerçevesinde bence güzel sohbetler dost bak bi anda snowboarda geçtim ))
Okanin giden gençliğine yakıyoruz ☹ yenge ömrünü yedin bitirdin bu adamın yengeeeeeHey gidi hey gencligim 😃
🤣🤣🤣🤣🤣Ya sen daha burda mısın ben sana görev verdim ya dedim o çocuğu al kayak merkezine götür kaymayı bilmiyor öğret dedim sen hala snowboard diyosun
Okanin giden gençliğine yakıyoruz ☹ yenge ömrünü yedin bitirdin bu adamın yengeeeee
Çok güzel dost ama bu konu altında devam edersek hoş olmaz zaten içinden geçtik başka zaman başka yerde sohbet ederiz umarım hayırlı sabahlarEvet dostum
Forumda havadan sudan sohbet konusu var acin gelsinÇok güzel dost ama bu konu altında devam edersek hoş olmaz zaten içinden geçtik başka zaman başka yerde sohbet ederiz umarım hayırlı sabahlar
kumardan bile daha tehlikelisinYa sen daha burda mısın ben sana görev verdim ya dedim o çocuğu al kayak merkezine götür kaymayı bilmiyor öğret dedim sen hala snowboard diyosun
Okanin giden gençliğine yakıyoruz ☹ yenge ömrünü yedin bitirdin bu adamın yengeeeee
Hayırlı gecelerÇok güzel dost ama bu konu altında devam edersek hoş olmaz zaten içinden geçtik başka zaman başka yerde sohbet ederiz umarım hayırlı sabahlar