Teşekkür ederim güzel iltifatlarin içinkumardan bile daha tehlikelisin
Yılansu 😄 ama zararsız olanındanYa sen daha burda mısın ben sana görev verdim ya dedim o çocuğu al kayak merkezine götür kaymayı bilmiyor öğret dedim sen hala snowboard diyosun
Okanin giden gençliğine yakıyoruz ☹ yenge ömrünü yedin bitirdin bu adamın yengeeeee
Geliyoor o zaman dobarlanınForumda havadan sudan sohbet konusu var acin gelsin
Kim kimi bitiriyor burada bitirici adam benim benden habersiz eylem olmasın beylerYa sen daha burda mısın ben sana görev verdim ya dedim o çocuğu al kayak merkezine götür kaymayı bilmiyor öğret dedim sen hala snowboard diyosun
Okanin giden gençliğine yakıyoruz ☹ yenge ömrünü yedin bitirdin bu adamın yengeeeee
La kizcagiz bana diyo yoksa senide yiyeb bitiren birimi varKim kimi bitiriyor burada bitirici adam benim benden habersiz eylem olmasın beyler
Yok be beni Beşiktaş yer bitirir sadeceLa kizcagiz bana diyo yoksa senide yiyeb bitiren birimi var
O kaymayı ogretecegimiz şanslı kişi senmisin ,La kizcagiz bana diyo yoksa senide yiyeb bitiren birimi var
Yok yok Okan beyle uzaktan yakından bi alakamız yok kaymayı ogreteceginiz arkadaş yedekler kulübesinde bekliyor ikinci yarıda alırsınız haber veririmO kaymayı ogretecegimiz şanslı kişi senmisin ,
Bisey derdimde neyse konu deneme bonusu 😂👍O kaymayı ogretecegimiz şanslı kişi senmisin ,
UygundurYok yok Okan beyle uzaktan yakından bi alakamız yok kaymayı ogreteceginiz arkadaş yedekler kulübesinde bekliyor ikinci yarıda alırsınız haber veririm
Yani asılsız bonuslar paylaşmalim bayım ,Bisey derdimde neyse konu deneme bonusu 😂👍
MantıklıBakiye 250 oldu 100 yatırmak mantıklı mı sizce
İlk maçtan yattıkÖdeme geldi yatırım yapicaklarin bilgisi olsun
Sağlık olsun bende şansa sweet spine girdiİlk maçtan yattık
Allah bereket versin dostÖdeme geldi yatırım yapicaklarin bilgisi olsun