- 5,239
- 9,161
- 113
Bnde bulamadım maç bitince skoru goricez galibaCantu maçı skor nedir
Bnde bulamadım maç bitince skoru goricez galibaCantu maçı skor nedir
Aynen çok saçma birşey hiçbir yerde yok o maçBnde bulamadım maç bitince skoru goricez galiba
@mertinho50 ?Oran şartı vs ne dost bide üçlü mu olmak zorunda
Oran şartı vs hic bir şey yazmıyor ben direk 3 maçla 5 k olacak şekilde yaptım fb geldi de cantu ne oldu bulamıyorumOran şartı vs ne dost bide üçlü mu olmak zorunda
Ama hiç başlamadı biliyor musunOran şartı vs hic bir şey yazmıyor ben direk 3 maçla 5 k olacak şekilde yaptım fb geldi de cantu ne oldu bulamıyorum
Brom oran şartı var ben sordum yeni 2li kombine 1.30 min oranAma hiç başlamadı biliyor musun
Valla x hesaplarından bile baktım gram haber yok 1 orandan sayarlarsa 2 kusur olur bakiye muhtemelen kaybederimAma hiç başlamadı biliyor musun
Sağol dost baktım da ben de bulamadım senin maçıOran şartı vs hic bir şey yazmıyor ben direk 3 maçla 5 k olacak şekilde yaptım fb geldi de cantu ne oldu bulamıyorum
Oda şart değil bence ya ama bonuslar sayfasında yazmamislar benim ki zaten 3 lu 1.95 karşılar herhaldeBrom oran şartı var ben sordum yeni 2li kombine 1.30 min oran
Seninkinde sorun yok zatende yeni alacaklar için söyledimOda şart değil bence ya ama bonuslar sayfasında yazmamislar benim ki zaten 3 lu 1.95 karşılar herhalde
Gelir insBende 2li yaptım senin gibi bakalım reale kaldı gelecekmi
ben yeni gordum burda cevrimi destegede baglanamadim 500 kisi var ilk kuponu tekli yapmistim sorun olur mu acaba ?Seninkinde sorun yok zatende yeni alacaklar için söyledim
Kral ben sordum min 2li kombine 1.30 olacak şekilde olması gerekiyor istersen bağlanıp sorabilirsinben yeni gordum burda cevrimi destegede baglanamadim 500 kisi var ilk kuponu tekli yapmistim sorun olur mu acaba ?
Real sıkıntı gibi ama kral maçı izledimde zor gibi sayı atmamak için can çekişiyorlarCantu 80 87 bitmis gelmiş teke kaldı kupon..