- 23,457
- 9,074
- 113
Bol şansBu kuponda gelirse size güzellik yapicam digeride Ekli dosyayı görüntüle 524569
Bol şansBu kuponda gelirse size güzellik yapicam digeride Ekli dosyayı görüntüle 524569
Ödemedi benim parayı guncelleme var dedi betco alt yapısında guncelleme yoktu finansta var guncelleme her halde öyle düşündümNeden reis sen mi boşalttın yoksa 😂😂
İnşallah öder reis. Ama başka site mi yoktu neden orası kiÖdemedi benim parayı guncelleme var dedi betco alt yapısında guncelleme yoktu finansta var guncelleme her halde öyle düşündüm
Burda gördüm çekim borusunda 4 yatırım yaptım 4 unsere çekim yaptım no bonus oldum neden no bonus diyorum çekim yapıyorsun diyor ne yapım dedim hayır kurumumu orası bağışmi yapimİnşallah öder reis. Ama başka site mi yoktu neden orası ki
Oyu demissinBurda gördüm çekim borusunda 4 yatırım yaptım 4 unsere çekim yaptım no bonus oldum neden no bonus diyorum çekim yapıyorsun diyor ne yapım dedim hayır kurumumu orası bağışmi yapim
Almışlar sürekli almaya verince zorlarına gidiyor kazanan oyuncu istemiyorlarBurda gördüm çekim borusunda 4 yatırım yaptım 4 unsere çekim yaptım no bonus oldum neden no bonus diyorum çekim yapıyorsun diyor ne yapım dedim hayır kurumumu orası bağışmi yapim