Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling mertinho50 & darkness || Kasa 300 Hedef 1 yada 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,625
48,132
113
Gene sen bitirdin bizi hea kurudu pırates :)
Guzel kardesim bu dusuncelere sahip olanlar gerckten var sen boyle dusunuyorsan bana desenki sen ugursuzsun benim konuma gelme ben zaten gelmem ayip ettin.hatta ne slm veririm ne erkinligine katilirim para dedigin nedirki bugun var yarin yok benim icin onemli olan insanin varligidir insan insana her zaman lazim.ama dedigim gibi benim hakkimda oyle biseu dusunuyorsan bunu soylemen lazimdi biyle ulu orta rencide edici sekilde olmamali bu tarz konusmalar.neyse hersey gonlunce olsun eyw

mertinho50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,269
9,276
113
Guzel kardesim bu dusuncelere sahip olanlar gerckten var sen boyle dusunuyorsan bana desenki sen ugursuzsun benim konuma gelme ben zaten gelmem ayip ettin.hatta ne slm veririm ne erkinligine katilirim para dedigin nedirki bugun var yarin yok benim icin onemli olan insanin varligidir insan insana her zaman lazim.ama dedigim gibi benim hakkimda oyle biseu dusunuyorsan bunu soylemen lazimdi biyle ulu orta rencide edici sekilde olmamali bu tarz konusmalar.neyse hersey gonlunce olsun eyw
Dost ben takıldım ya yanlış anladın zaten yorumda gülücük koydum valla billahi takıldım

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,765
1,320
113
Bence takılmak için söylemiştir dost

mertinho50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,269
9,276
113
Adam küstü gitti mi uyudu mu valla dert oldu içime

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,765
1,320
113
60 oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...