Guzel kardesim bu dusuncelere sahip olanlar gerckten var sen boyle dusunuyorsan bana desenki sen ugursuzsun benim konuma gelme ben zaten gelmem ayip ettin.hatta ne slm veririm ne erkinligine katilirim para dedigin nedirki bugun var yarin yok benim icin onemli olan insanin varligidir insan insana her zaman lazim.ama dedigim gibi benim hakkimda oyle biseu dusunuyorsan bunu soylemen lazimdi biyle ulu orta rencide edici sekilde olmamali bu tarz konusmalar.neyse hersey gonlunce olsun eywGene sen bitirdin bizi hea kurudu pırates
Dost ben takıldım ya yanlış anladın zaten yorumda gülücük koydum valla billahi takıldımGuzel kardesim bu dusuncelere sahip olanlar gerckten var sen boyle dusunuyorsan bana desenki sen ugursuzsun benim konuma gelme ben zaten gelmem ayip ettin.hatta ne slm veririm ne erkinligine katilirim para dedigin nedirki bugun var yarin yok benim icin onemli olan insanin varligidir insan insana her zaman lazim.ama dedigim gibi benim hakkimda oyle biseu dusunuyorsan bunu soylemen lazimdi biyle ulu orta rencide edici sekilde olmamali bu tarz konusmalar.neyse hersey gonlunce olsun eyw
Bence takılmak için söylemiştir dostGuzel kardesim bu dusuncelere sahip olanlar gerckten var sen boyle dusunuyorsan bana desenki sen ugursuzsun benim konuma gelme ben zaten gelmem ayip ettin.hatta ne slm veririm ne erkinligine katilirim para dedigin nedirki bugun var yarin yok benim icin onemli olan insanin varligidir insan insana her zaman lazim.ama dedigim gibi benim hakkimda oyle biseu dusunuyorsan bunu soylemen lazimdi biyle ulu orta rencide edici sekilde olmamali bu tarz konusmalar.neyse hersey gonlunce olsun eyw
Bende öyle düşündüm senin samimiyetine güvenerek takıldı diyeDost ben takıldım ya yanlış anladın zaten yorumda gülücük koydum valla billahi takıldım
Valla kırdıysam kusura bakmaDost ben takıldım ya yanlış anladın zaten yorumda gülücük koydum valla billahi takıldım
Uyku sersemligi dost ondan alinmis sorun yok yaDost ben takıldım ya yanlış anladın zaten yorumda gülücük koydum valla billahi takıldım
Buna da yuklenelimYüzde 15 oran artışına şunu yaptık bizim ortak gelene kadar takilmalik olsun
Ekli dosyayı görüntüle 528673
Rasgele dostYüzde 15 oran artışına şunu yaptık bizim ortak gelene kadar takilmalik olsun
Ekli dosyayı görüntüle 528673
Maks 200 e veriyor vbet bu yani 800 bassak artış yoktu karar ortağın o ne derseRasgele dost
Kasanin yarisini atsan iyiydi barem guzelmis
Gelir mutlaka buralarin eskisi gorur yazilanlari bende sasirdim bir satir cumleden yarim sayfa anlam cikarmisAdam küstü gitti mi uyudu mu valla dert oldu içime
Phill ust