- 5,249
- 9,176
- 113
Yer gök inlesin!
Ronaldo pepe devri bitti ... Arda Güler şu maçta da bir jeneriklik gol atsın Ronaldo formasını istemezse ben bir şey bilmiyorumYer gök inlesin!
Bu sesi dinlesin!
Hep seninleyiz TÜRKİYE!!!
Bir beraberlik bile işimize gelirRonaldo pepe devri bitti ... Arda Güler şu maçta da bir jeneriklik gol atsın Ronaldo formasını istemezse ben bir şey bilmiyorum
Maç berabere bitecek diye düşünüyorum ikiside en iyi 4 üçüncüde 1 i olmak ister en kötüBol şanslar mert. İyi risk almissin gelir inşallah hepimiz kazaniriz
Arda güler mert muldur yarın yedekte yerine yunus Akgün ile zeki oynayacakRonaldo pepe devri bitti ... Arda Güler şu maçta da bir jeneriklik gol atsın Ronaldo formasını istemezse ben bir şey bilmiyorum
İlk 11 ler i nerde gördün daha maça 18 saat varArda güler mert muldur yarın yedekte yerine yunus Akgün ile zeki oynayacak
Reis öyle de karşımızda ki Portekiz sıradan bı takım değil. Bizde defans mi var hele ki Türkiye takım savunmasını ne zaman becerebilmis.Maç berabere bitecek diye düşünüyorum ikiside en iyi 4 üçüncüde 1 i olmak ister en kötü
Büyük ihtimal yok montella basın toplantisinda öyle ima etti. Yorgunluğu varmış guyaİlk 11 ler i nerde gördün daha maça 18 saat var
Sen takip etmeden oynuyorsun herhalde bol şanslar umarım kazanırsın ama zor Portekiz 3 lerİlk 11 ler i nerde gördün daha maça 18 saat var
Valla dostum turnuvada çoğu maçı izledimReis öyle de karşımızda ki Portekiz sıradan bı takım değil. Bizde defans mi var hele ki Türkiye takım savunmasını ne zaman becerebilmis.
Bazi arkadaslar farkında degil ama turnuvanin en iyi oyuncularindan biri bizim milli takimda. Kenan, ferdi, hakan gibi muthis yildizlarimiz var. Neden faroe adalari muamelesi cekiyorlar su takima anlamıyorum. Italya, ingiltere gibi takimlari da eleme potansiyelimiz olan bir futbol oynuyoruz surpriz takimlarin en buyuk favorisiyiz, portekizden puan almamiz mucizevi bir olay olmaz bakalimValla dostum turnuvada çoğu maçı izledim
Bizim ilk maçtaki oyun bir çok köklü takımdan daha iyi
Almanya da evimizde gibiyiz taraftar arkamızda portekizden daha genç ve dinciz
Ben bir 3 puanın daha yakışır diyorum ki biz ne maçlar oynadık çevirdik 2008 2002 de ki gibi bir dönem olsun isterim
Gelmezse de canları saolsun
Bence de şu anda en iyi 2 takım Almanya ve İspanya geri kalan 22 takımın içerinde bizimkiler ilk 3 te benceBazi arkadaslar farkında degil ama turnuvanin en iyi oyuncularindan biri bizim milli takimda. Kenan, ferdi, hakan gibi muthis yildizlarimiz var. Neden faroe adalari muamelesi cekiyorlar su takima anlamıyorum. Italya, ingiltere gibi takimlari da eleme potansiyelimiz olan bir futbol oynuyoruz surpriz takimlarin en buyuk favorisiyiz, portekizden puan almamiz mucizevi bir olay olmaz bakalim
Kesinlikle dost benim favorilerim de almanya ve ispanya. Onun disinda her takımla kafa kafaya rahat oynarız ki almanya ile de oynarizBence de şu anda en iyi 2 takım Almanya ve İspanya geri kalan 22 takımın içerinde bizimkiler ilk 3 te bence
Tmmanlıyoruz milliyetçisiniz hepimiz öyleyizde iddanın kumarın millisi duygusu olmaz aga şu kuponu montella görse o bile güler
Ne alaka milliyetcilikle aganlıyoruz milliyetçisiniz hepimiz öyleyizde iddanın kumarın millisi duygusu olmaz aga şu kuponu montella görse o bile güler
Ne alaka milliyetcilikleanlıyoruz milliyetçisiniz hepimiz öyleyizde iddanın kumarın millisi duygusu olmaz aga şu kuponu montella görse o bile güler
Valla ingiltere ve Fransa da pek bal yapmiyor dost sonuc onemli olan bir sekilde sonuca ulasmak lazim. Yunanlar euro 2004u kazandiginda oynadigi mac sayisindan az gol atmistiSamet'in 2 maç üst üste iyi oynadigi nerde görülmüş bu maç özüne döner😅 bal yapamayan arı gibi oynuyoruz pas alışverişi iyi ama sonuc yok.