Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti mertinho50 / Euro 2024 Tekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
3.00

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
2,656
113
Bol şanslar mert. İyi risk almissin gelir inşallah hepimiz kazaniriz

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
2,656
113
Maç berabere bitecek diye düşünüyorum ikiside en iyi 4 üçüncüde 1 i olmak ister en kötü
Reis öyle de karşımızda ki Portekiz sıradan bı takım değil. Bizde defans mi var hele ki Türkiye takım savunmasını ne zaman becerebilmis.

mertinho50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,249
9,176
113
Reis öyle de karşımızda ki Portekiz sıradan bı takım değil. Bizde defans mi var hele ki Türkiye takım savunmasını ne zaman becerebilmis.
Valla dostum turnuvada çoğu maçı izledim

Bizim ilk maçtaki oyun bir çok köklü takımdan daha iyi

Almanya da evimizde gibiyiz taraftar arkamızda portekizden daha genç ve dinciz

Ben bir 3 puanın daha yakışır diyorum ki biz ne maçlar oynadık çevirdik 2008 2002 de ki gibi bir dönem olsun isterim

Gelmezse de canları saolsun

Croxilex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,217
2,325
113
Valla dostum turnuvada çoğu maçı izledim

Bizim ilk maçtaki oyun bir çok köklü takımdan daha iyi

Almanya da evimizde gibiyiz taraftar arkamızda portekizden daha genç ve dinciz

Ben bir 3 puanın daha yakışır diyorum ki biz ne maçlar oynadık çevirdik 2008 2002 de ki gibi bir dönem olsun isterim

Gelmezse de canları saolsun
Bazi arkadaslar farkında degil ama turnuvanin en iyi oyuncularindan biri bizim milli takimda. Kenan, ferdi, hakan gibi muthis yildizlarimiz var. Neden faroe adalari muamelesi cekiyorlar su takima anlamıyorum. Italya, ingiltere gibi takimlari da eleme potansiyelimiz olan bir futbol oynuyoruz surpriz takimlarin en buyuk favorisiyiz, portekizden puan almamiz mucizevi bir olay olmaz bakalim

mertinho50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,249
9,176
113
Bazi arkadaslar farkında degil ama turnuvanin en iyi oyuncularindan biri bizim milli takimda. Kenan, ferdi, hakan gibi muthis yildizlarimiz var. Neden faroe adalari muamelesi cekiyorlar su takima anlamıyorum. Italya, ingiltere gibi takimlari da eleme potansiyelimiz olan bir futbol oynuyoruz surpriz takimlarin en buyuk favorisiyiz, portekizden puan almamiz mucizevi bir olay olmaz bakalim
Bence de şu anda en iyi 2 takım Almanya ve İspanya geri kalan 22 takımın içerinde bizimkiler ilk 3 te bence

Croxilex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,217
2,325
113
Bence de şu anda en iyi 2 takım Almanya ve İspanya geri kalan 22 takımın içerinde bizimkiler ilk 3 te bence
Kesinlikle dost benim favorilerim de almanya ve ispanya. Onun disinda her takımla kafa kafaya rahat oynarız ki almanya ile de oynariz

404Moriarty

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
297
106
43
anlıyoruz milliyetçisiniz hepimiz öyleyizde iddanın kumarın millisi duygusu olmaz aga şu kuponu montella görse o bile güler

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
2,656
113
Samet'in 2 maç üst üste iyi oynadigi nerde görülmüş bu maç özüne döner😅 bal yapamayan arı gibi oynuyoruz pas alışverişi iyi ama sonuc yok.

Croxilex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,217
2,325
113
anlıyoruz milliyetçisiniz hepimiz öyleyizde iddanın kumarın millisi duygusu olmaz aga şu kuponu montella görse o bile güler
Ne alaka milliyetcilikle ag
Ne alaka milliyetcilikle

Ferdi > maymun mendes
Arda > bernardo
Hakan >=bruno
Leao, kenandan daha iyi ancak kenan da inanilmaz yetenekleri olan bir cocuk.
Stoplerleri bizden daha iyi sadece ki apo kerim cok da vasat biri degil fizigini mukemmel kullaniyor.

Vitinha belirgin olarak bizdeki muadilinden en onde olan oyunculari.

Ha bir de Ronaldo firsat buldu mu affetmez orası ayri

Ne alakasi var milliyetçilikle ya? Su arda, kenan ferdi gibi adamlar baska bir ulkenin milli takımında olsa agzinizin suyu aka aka izlerdiniz

Croxilex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,217
2,325
113
Samet'in 2 maç üst üste iyi oynadigi nerde görülmüş bu maç özüne döner😅 bal yapamayan arı gibi oynuyoruz pas alışverişi iyi ama sonuc yok.
Valla ingiltere ve Fransa da pek bal yapmiyor dost sonuc onemli olan bir sekilde sonuca ulasmak lazim. Yunanlar euro 2004u kazandiginda oynadigi mac sayisindan az gol atmisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...